Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuncay Güney trt'2 de konusuyor

Masticore

Öne çıkan mesajlar

bir de, tayyip olayının benzerini şöyle anlatalım,

yolsuzluk ortaya çıktı (örtülü ödenek). necmettin erbakan (tayyip erdoğan ın yolunu takip ettiği lider diyebiliriz, tayyip biraz daha farklı gösteriyor sadece kendisini) "yolsuzluk" yaptığı sebebiyle suçlu bulundu, birkaç kişiyle beraber. bir de onunla beraber aynı davada yargılanan, fakat cumhurbaşkanı olduğu için kendisi hakkındaki dava düşen abdullah gül var.

ne oldu, hapse mi girdi ? hayır. ev hapsi verildi.

ne oldu, ev hapsi mi çekti ? hayır. abdullah gül affetti.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de,
sen devletin kanalına çık. bakın, anahtar kelime "devlet".

daha sonra diyin ki,

- deniz baykal mit ajanıdır.
- elimde medya devlerine ait (aydın doğan) belgeler vardır, açıklarım. ki biz bunu telegol de bile duyduğumuzda 'seviyesiz' buluyoruz.

bu kadarını dinledim, daha fazla dayanamadım.

çünkü nasıl bir devlet televizyonculuğuysa bu, açık açık "iftiralara" izin veriyor.

trt genel müdürünü yakında çok iyi bir firmanın tepesinde görebileceğimizden eminim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

valla aradım ama bulamadım.

asker olarak vatana ihanet suçu işlemiş yabancı bulamadım nedense. neyse.

benim gözümde sorun şu. vatana ihanet suçu işlendiği iddia edilen insanlar asker. gidip de başka askerlerin bu insanları yargılaması bana ters düşüyor. yani askerin içinde (azdır çoktur onu bilemem) bir suç işlenmiş. ama boyutunu bilmiyoruz tam olarak.

gidip de askere vermek.. ne biliyim, örtbas ederler diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın söylediği çoğu şey sağdan soldan duyduğu ve kendi yorumlarını kattığı şeyler. bu yaşta bir üst düzey istihbarat yetkilisinin bile bukadar şeyi bilmesinin ihtimali yok bence.

aydın doğan ı tehdit ederken ağzından çıkan laflar çok enteresan. benim yakkımda asılsız haberler yaparlarsa onlarla ilgili kasetleri ve belgeleri açıklayacağız diyor.

programı sunan kişinin türkiye yi takip ediyormusunuz sorusuna ise;

stratejistlerimizle birlikte türkiye yi takip ediyoruz diyor.

biz diye kastettiği insanlar kim acaba çok merak ediyorum.

Haham yardımcısı olmuş bir adamın ağzından "allah" kelimesini düşürmemesi ve neredeyse fethullah moduna geçip ağlayacak olması bambaşka bir olaydı zaten.

Ha birde ingilizce olayı var. O zaten insanı güldüren bir kaç olaydan biri. "high class" diyip durdu bütün akşam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...