fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 aklınızda bulunsun, hiçbir ülkede, evet evet, hiçbir ülkede yargı organları, askeri yargılayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bir de, tayyip olayının benzerini şöyle anlatalım, yolsuzluk ortaya çıktı (örtülü ödenek). necmettin erbakan (tayyip erdoğan ın yolunu takip ettiği lider diyebiliriz, tayyip biraz daha farklı gösteriyor sadece kendisini) "yolsuzluk" yaptığı sebebiyle suçlu bulundu, birkaç kişiyle beraber. bir de onunla beraber aynı davada yargılanan, fakat cumhurbaşkanı olduğu için kendisi hakkındaki dava düşen abdullah gül var. ne oldu, hapse mi girdi ? hayır. ev hapsi verildi. ne oldu, ev hapsi mi çekti ? hayır. abdullah gül affetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bir de, sen devletin kanalına çık. bakın, anahtar kelime "devlet". daha sonra diyin ki, - deniz baykal mit ajanıdır. - elimde medya devlerine ait (aydın doğan) belgeler vardır, açıklarım. ki biz bunu telegol de bile duyduğumuzda 'seviyesiz' buluyoruz. bu kadarını dinledim, daha fazla dayanamadım. çünkü nasıl bir devlet televizyonculuğuysa bu, açık açık "iftiralara" izin veriyor. trt genel müdürünü yakında çok iyi bir firmanın tepesinde görebileceğimizden eminim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 fizban said: aklınızda bulunsun, hiçbir ülkede, evet evet, hiçbir ülkede yargı organları, askeri yargılayamaz. ingilterede bir general devrim yapmaya çalışsa, asker yargılanmaz mı diyorsun? anlamadım tam olarak ne demek istediğini galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Normalde askeri askeri mahkleme yargılar demek istemiş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 o resim bobiler.org dan alıntı değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Absolut said: Normalde askeri askeri mahkleme yargılar demek istemiş herhalde. hm, vatana ihanet suçu da buna dahil mi? süreç nedir yurtdışında merak ettim şimdi. abd de federal mahkeme bakıyor diye biliyorum ama yannış biliyo olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 önce askeri mahkeme yargılar, uygun görürse devletin yargı organlarına teslim eder. her ülkede böyledir bu prosedür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 fizban said: önce askeri mahkeme yargılar, uygun görürse devletin yargı organlarına teslim eder. her ülkede böyledir bu prosedür. Her ülkede mi bizim gibi ülkelerde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 valla aradım ama bulamadım. asker olarak vatana ihanet suçu işlemiş yabancı bulamadım nedense. neyse. benim gözümde sorun şu. vatana ihanet suçu işlendiği iddia edilen insanlar asker. gidip de başka askerlerin bu insanları yargılaması bana ters düşüyor. yani askerin içinde (azdır çoktur onu bilemem) bir suç işlenmiş. ama boyutunu bilmiyoruz tam olarak. gidip de askere vermek.. ne biliyim, örtbas ederler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Aksine çok daha ciddi cezalandırabiliyorlar. Normal içeri alınan hali hazırda görevli askerlerin askeri savcı izni olmadan alınmış olamamaları lazım sorguya. Belki askeri savcı izin vermiştir bilmiyorum. Ama normalde asker ile polis muhatap oldurulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bence zaten başbuğ un henüz höt dememiş olması, onun da tsk içindeki pisliklerin dışarı atılması istediğini gösteriyor. eh. tek isteğim suçlu olan askerlerin/örgüt üyelerinin (artık kimlerse, kafam karıştı) yargılanması. görcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Adamın ifadesine bakılırsa ve diyelim ki gerçeklik payı var. O zaman zaten TRde tek adam kalmıyor ergenekona bulaşmamış tanıdığımız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bu adam tam bir soytarı dediği hiçbirşeye inanmıyorum ergenekon da yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 adamın söylediği çoğu şey sağdan soldan duyduğu ve kendi yorumlarını kattığı şeyler. bu yaşta bir üst düzey istihbarat yetkilisinin bile bukadar şeyi bilmesinin ihtimali yok bence. aydın doğan ı tehdit ederken ağzından çıkan laflar çok enteresan. benim yakkımda asılsız haberler yaparlarsa onlarla ilgili kasetleri ve belgeleri açıklayacağız diyor. programı sunan kişinin türkiye yi takip ediyormusunuz sorusuna ise; stratejistlerimizle birlikte türkiye yi takip ediyoruz diyor. biz diye kastettiği insanlar kim acaba çok merak ediyorum. Haham yardımcısı olmuş bir adamın ağzından "allah" kelimesini düşürmemesi ve neredeyse fethullah moduna geçip ağlayacak olması bambaşka bir olaydı zaten. Ha birde ingilizce olayı var. O zaten insanı güldüren bir kaç olaydan biri. "high class" diyip durdu bütün akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar