Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuncay Güney trt'2 de konusuyor

Masticore

Öne çıkan mesajlar

suan trt2 'de konuşuyor Tuncay güney.

Biraz önce Aydın doğan hakkında evine yapılan baskında bugun kü baskında ki kaset gibi elinde bir kaset olduğunu söyledi. Hangi generallere rüşvet verdi vs....... bir sürü şey söyledi

Birde bugun yayınlanan kaseti kesmişler . ilginç battımı acaba bazılarına bir kısmı.
Sosyal ağlarda paylaş

adam bildiğin deli. işin kötüsü bu adamın söylediklerinin bir kısmı yada çoğu doğru olabilir. devlet bu adamla iş yapmış. ulan ben bu adamın tipine baksam bakkala yollamam. bi gider gelir bakkalla aramda savaş çıkartır.

ayrıca adamın söyledikleri mahkemede delil olarak kullanılamıyor. kullanılmasına imkan yok. ama davanın temelini bu oluşturuyor. çok merak ediyorum iş delillerin incelenmesine geldiği zaman dava çat diye düşecek mi ? zira delil diye sundukları şeyler ve davanın temelleri son derece çürümüş durumda. insanın aklına bunların kasıtlı yapıldığı bu kaos ortamının olabildiğince uzatılmaya çalışıldığı geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gizemli konuşmaya çalışıyor. elimde belgeler var diyor ama bi bok söylediği yok. ifadelerim işkence ile alındı o yüzden kabul etmiyorum diyor. çok enteresan.

somut kanıtlar yok dediklerinin hiç birinde. sadece şurdan duydum burdan duydum diyor ve onun üzerine yorum yapıyor. ulan çakal carlos a ne ara geldik be kardeşim ne alaka.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh tsk üyeleri, istihbarat birimleri, ergenekon, perinçek vesaire hakkında söylediklerine "deli saçması" diyip geçiyosunuz, ama "fetoyla ilgili konuştukları makaslanmışş" diye veryansın ediyosunuz, çözemedim ki ben sizi..

adam komple saçmalıyosa zaten fetoyla ilgili söylemiş olabilecekleri de deli saçmasıdır? neden dikkate alıyosunuz? ama yok feto hakkında doğru bişeyler söyleyebiliyosa, tsk ve ergenekon hakkında da doğru bişeyler söylüyo olabilir. o zaman da her dediğini dikkate almak durumundasınız.

ayrıca henüz hiçbi medya kuruluşu tamamını izleyip adam gibi yorumlayabilmiş değil, sanırım yarına daha da netleşir. bazı gazetelerde başlık olarak "gülen'in bi konuşmasını dinledim, elbette çok etkilendim" gibisinden ifadeler var, farklı gazeteler farklı başlıklarla alıntılamış, sonuçta 6 saatlik dvd, acaip kallavi bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
uahuah hükümet yalakası kim ordaki, sağların yanındaki

bende onu merak ediyorum. hayır demesine rağmen, Herif iki kere işkence görmemiş olabilirmisiniz diye üsteledi....

Bide adamın azından şuan ki hükümeti övgülü sözler söyletmeye çalıştı... oda geri tepti
Sosyal ağlarda paylaş

%100 yalandır demiyor kimse sir. Ama aynı gözaltılar gibi aklarla karaları bir araya karıştırıp konuşuyor, millet tamamını doğru sanıyor.

Evet saçma da olsa, yalan da olsa makaslanan kısımları görmek hakkımız. Kimse işine gelen bölümleri yayımlayıp üstünlük sağlamaya çalışmasın, bir gün onların da canı yanar bundan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...