Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 suan trt2 'de konuşuyor Tuncay güney. Biraz önce Aydın doğan hakkında evine yapılan baskında bugun kü baskında ki kaset gibi elinde bir kaset olduğunu söyledi. Hangi generallere rüşvet verdi vs....... bir sürü şey söyledi Birde bugun yayınlanan kaseti kesmişler . ilginç battımı acaba bazılarına bir kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Feto ile ilgili kısımlar direk makaslanmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bu adam süper ya ilk yazın izlemiştim ben excuse meee falan diyordu şeker bişi eve alıp beslemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 TRT tam psikolojik savaş üssü haline geldi. Samanyolu bile daha usturuplu yapıyordu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Fetullah medyası değil (trt'de buna dahil). Başka kanal olsa kesilen kısımların ne ile alakalı olduğunu sorardı zaten Norak koymuş : trt2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 heh harbiden acaba o telefonun kesildiği yer bilinçlimi yapıldı tam konuşmaya başlamıştı telefon kesildi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ergenekon davası düştü. Yayınlanan tüm görüntüler işkence sonucu olan ifademdir dedi Tuncay Güney, hadi hayırlı uğurlu olsun :D. Gay Şizofrenin Hatıra Defteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Çocuk oyunu falan mı bu yayın, - 1 numara , 2 numara var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ahah cakal carlos'a girdi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 pogaça ve meyve suyuyla işkence mi yapmışlar abi adama :D also: trtnin site ne biçimmiş lan, 6kb geliyor, anca sesi real time alıyorum yayından lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 GEd said: Çocuk oyunu falan mı bu yayın, - 1 numara , 2 numara var mı?8 numara bile varmış asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 trt spikerine bak ya işkence görmemiş gibiydiniz diyor üstüne gidiyor....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 adam bildiğin deli. işin kötüsü bu adamın söylediklerinin bir kısmı yada çoğu doğru olabilir. devlet bu adamla iş yapmış. ulan ben bu adamın tipine baksam bakkala yollamam. bi gider gelir bakkalla aramda savaş çıkartır. ayrıca adamın söyledikleri mahkemede delil olarak kullanılamıyor. kullanılmasına imkan yok. ama davanın temelini bu oluşturuyor. çok merak ediyorum iş delillerin incelenmesine geldiği zaman dava çat diye düşecek mi ? zira delil diye sundukları şeyler ve davanın temelleri son derece çürümüş durumda. insanın aklına bunların kasıtlı yapıldığı bu kaos ortamının olabildiğince uzatılmaya çalışıldığı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Bu adam şizofren demedi demeyin. Tüm Türkiye'yi tanıyor, 35 yaşında ama ben kendimi bildim bileli bu generaller böyle falan diyor, ulan ne kadar kendini bildin bileli olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 3 yaşında eline g3 almış 6 yaşında çukurları kazmış, 10 yaşına kadar anca doldurmuş 15 yaşında krokileri çizmiş diyorlar. hayır geriye anca yeme, içme, sıçma zamanı kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Yılmaz Erdoğan türkçesine döndü adam : Bir cümlede 8-10 kez "öyle ki..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Susurluk bir hükümeti yıktı, ergenekonda bir hükümeti yıkabilir. Alla alla ben bu ergenekondan birşey anlamıyorum arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 gizemli konuşmaya çalışıyor. elimde belgeler var diyor ama bi bok söylediği yok. ifadelerim işkence ile alındı o yüzden kabul etmiyorum diyor. çok enteresan. somut kanıtlar yok dediklerinin hiç birinde. sadece şurdan duydum burdan duydum diyor ve onun üzerine yorum yapıyor. ulan çakal carlos a ne ara geldik be kardeşim ne alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 uahuah hükümet yalakası kim ordaki, sağların yanındaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 eheh tsk üyeleri, istihbarat birimleri, ergenekon, perinçek vesaire hakkında söylediklerine "deli saçması" diyip geçiyosunuz, ama "fetoyla ilgili konuştukları makaslanmışş" diye veryansın ediyosunuz, çözemedim ki ben sizi.. adam komple saçmalıyosa zaten fetoyla ilgili söylemiş olabilecekleri de deli saçmasıdır? neden dikkate alıyosunuz? ama yok feto hakkında doğru bişeyler söyleyebiliyosa, tsk ve ergenekon hakkında da doğru bişeyler söylüyo olabilir. o zaman da her dediğini dikkate almak durumundasınız. ayrıca henüz hiçbi medya kuruluşu tamamını izleyip adam gibi yorumlayabilmiş değil, sanırım yarına daha da netleşir. bazı gazetelerde başlık olarak "gülen'in bi konuşmasını dinledim, elbette çok etkilendim" gibisinden ifadeler var, farklı gazeteler farklı başlıklarla alıntılamış, sonuçta 6 saatlik dvd, acaip kallavi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Olayı anlamadın sir gene,anlatıyım hemen Bir dediğine inanılmıyor zaten, neden makaslanıyor deniliyor. makas neden diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ajdar anık'a benzio bu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 GEd said: uahuah hükümet yalakası kim ordaki, sağların yanındaki bende onu merak ediyorum. hayır demesine rağmen, Herif iki kere işkence görmemiş olabilirmisiniz diye üsteledi.... Bide adamın azından şuan ki hükümeti övgülü sözler söyletmeye çalıştı... oda geri tepti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 %100 yalandır demiyor kimse sir. Ama aynı gözaltılar gibi aklarla karaları bir araya karıştırıp konuşuyor, millet tamamını doğru sanıyor. Evet saçma da olsa, yalan da olsa makaslanan kısımları görmek hakkımız. Kimse işine gelen bölümleri yayımlayıp üstünlük sağlamaya çalışmasın, bir gün onların da canı yanar bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ohooo adam bir anda dini boyuta geçti. nerdeyse feto gibi ağlayacaktı. birde elinde bagetleri eksikti valla. dım tıs dım tıs başlasa fena olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar