khala Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 http://img103.imageshack.us/img103/2074/guizagu1.jpg Lambuja said: Sabah görmüştüm aslında ancak şimdi yazma fırsatım oldu. Fenerbahçe resmi sitesinde çok fiyasko gördüm de böylesine şahid olmamıştım. Fenerbahçe Gazetesi'nin Güiza ile yaptığı röportajın haberinin resmi bu. Koskoca kulüp sözleşmeli oyuncusunun eline müzeden 2 kupa ile Fenerium'dan 1 kaşkol verip Mehmet Çatay'a resim çektirememiş; gitmiş ten renginin bile uyuşmadığı, kimbilir kime ait eski bir poz üzerinde photoshop yapmış. Daha doğrusu yapmaya çalışmış. Kafa ayrı, konsept ayrı oynuyor. Tamam adam biraz içli, puslu ve acı dolu bakıyor genelde de elinde kupa var. Gülmez mi bir futbolcu eline kupa alınca ? Gol atınca bile cool tavrından taviz vermeyen Anelka dahi gülüyordu arada sırada. Hele o eller... Şu ellere bir bakın, yeni gelinin s*** tutması gibi afedersiniz. Üstelik başparmağı da yok ve diğer parmaklar da incebağırsak gibi uzamış. Sokaktan çevireceğin ilköğretim öğrencisi daha iyi yapar bu photoshopu. O röportajın, hergün masa başında haber uydurmayın muhtırası verilen, medyanın yöntemiyle yapıldığını bile düşünüyorum artık. Tıpkı resmi siteye oyuncuların verdiği bazı yalanlama demeçleri gibi. Bizim orda bir laf vardır, "bir bok yiyorsan kaşığını yanında taşıyacaksın" derler. Onu bile beceremiyor bu sitenin tasarımcısı, grafikeri, editörü... http://lambuja.blogspot.com/2009/01/ek-bir-photoshop.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ahuahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 gazetede gördüğümde baya gülmüştüm buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 warcraft taki baltalar bile daha uyumlu olur o kupalardan bu photoshopa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Eller action-man eli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 kafası da ufak kalmış sdfsdfsx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Kaşkol büyük diye , yorgan gibi maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Titan's grip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 arcane said: Titan's grip! huahua, charge basicak birazdan. o kupalar o kadar minik mi yav, ya da guiza devasa mi? peki ya eller, ah o ellere ne demeli, seni citir citir yemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ahahah bu ne rezilliktir ahahaehfdahdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ahahahahah yine güldürdün bizi fener :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ehah iyiymiş.. fotomaç fenere, fener fotomaça yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar