SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Analitik: 2 Matematik: 3 Geometri: 2 Demokrasi: 5 Beden: 5 Fizik: 3-4 Kimya: 2 Biyoloji: 4 Bilgisayar: 5 Dil ve Anlatım: 5 Edebiyat: 3-4 Din Kültürü ve Ah. Bil: 5 Dönem başında dedim 12. sınıfım son sene yükselteyim ortalamamı, sağolsun özellikle matematik zümresi hayvan gibi yüklendi bize, sıçanzi. Karnede saçmalamışken garbıçda da saçmaliim dedim, öyle böyle işte. Liseli patilerden bekliyoruz kötü karneleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 oha adam memnun değil. utandım notlarımı yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bu ne lan rezalet cık cık daha çok çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Fizikçiniz feramuz hoca ve analitik/geometri gibi derslere de ayhan hoca geliyor, sen bu notları alıyorsan ÇIKŞARI ayrıca Kimya'ya kim geliyor? Bir Eyüp Polat efsanesi vardı Uhal'de, üniversiteye gitmeden sınıfı 12,10,15,5.5(beş buçuk, evet) gibi notlarla tanıştırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 fizikçi derya güneş ayrıca ayhan hoca olsa keşke ayıldı ayhan hoca başka okula gitti, bu sene yusuf haliloğlu zümre başkanı olarak kakıyo hepimize edik:kimyacı kemal özkan, o adamdan utanıyorum bu notları aldığım için o kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yetersizsin düüd. takdir gelir bu sene belki, sry. i has pwnage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 oha dil ve anlatım, demokrasi bunlar ne? ders uyduruyorlar artık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 allah bize sorulan türev sorularını size sordurtmasın dayı, 45dk'da o sınavı çözemeyeceklerini kendileri de itiraf ettiler sağolsunlar. 4 puanlık bi türev sorusu, açılımı haritametod defterin dikey tarafını tamamne kaplıyor, o uzunlukta yani, yatay olsa neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 nasıl bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 dayı bize de yaptılar türevden sınav gayette, sınavda notları topluyosun 100 etmiyo. ha kaç aldım, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Syn said: oha dil ve anlatım, demokrasi bunlar ne? ders uyduruyorlar artık ahah astronomi ve uzay bilimleri diye ders var, lise son. meb <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 nasıl birşeydi, şimdi üstte bi ifade var çarpım halinde, altta da bi ifade var, fakat bunlar kesinlikle sadeleşmiyor bundan eminiz okulca. Sonra bunu 2. mertebeden türevinde bi boku istiyo ama, afedersiniz x yerine koy koy bitmiyo o ifade koydukça uzuyor uzadıkça işlem hatası vs vs vs ve bunlar sadece 4 puan için yapıldı. Ha yattı soru o ayrı. Bir klasik soru da yine aynı şekilde bi ifade çarpmalı bölmeli emmeli gömmeli afedersiniz, n. mertebeden türevini bulunuz diyor ki 1. 2. 3. türevini alıp kural çıkarıyorsunuz. Ve o da kesinlikle sadeleşme içermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ne kötü ögretmenleriniz var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 olm kırbaç fantezisi var bide of sdf bi soru daha var kırbaç gibi cidden klasik, ama o soruyu gördüm artık 5 dk var, gözüm kararmış tabi küfretmekten, bıraktım dokunmadan, onun da çözümünü cevap anahtarına sığdıramamışlar, ek kağıt asmışlar anahtarın yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 demokrasi ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 aga demokrasi işte böyle denişik, anayasa devlet laiklik düzen falan bahsediyoruz, hoca sonra sınav sorularını veriyo, sınavda da herkes 100 almasın olm hata yapın bak izin vericem diyo, 95 alıyorsun çıkıyosun :D Yanlız bilgisayar dersi sayesinde word deki abuk şeyleri bile öğrendim sdf bi ondan 100 alabiliyorum ne yazık ki ha, muhtemelen teşekkür bizi teğet geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 demokrasi gördüğüm kaliteli az dersten biri, ama hakkı verilmiyor tabii. felsefe-tarih reloaded gibi birşey, yunan sitelerinden başlayıp, WW2 sonrası demokrasinin gelişimine kadar tarihi zımbırtıları öğretip, demokrasi, siyaset, seçim konseptlerini falan açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 İngilizce görmüyomusunuz siz? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ha bu arada öğrenmiyoruz değil, bayaa şey öğretti lan devletin yargı organlarıdır yok meclis kendini nasıl denetlerdir vs vs pek güzel, tartışma ortamı da oluyor da. Adam sınavda sıkmıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 math 4, fizik 4, almanca 4, analitik 4, bir de astronomi 2. diğerleri 5, go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ha ingilizce var ki, müdür yardımcıları giriyor ingilizce derslerine, adamlar sınavdan 2 gün önce worksheet adı altında key veriyo bize biz de çalışıyoruz :D ilk iki yıl adam gibi ingilizce öğrendik, son iki yıl I'm going to school o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 dayı seni tebrik ediyorum, da astronomi ne lan 2 sdf fizik 1 mi görüyordunuz siz ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 mlsf =( optik, makara falan. astronomi anlayışı bu milli eğitim'in. ben de anlamam o tarz şeylerden, gg direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 optik çok fena lan napcaz of makaraları hallediyorum ben bi yatkınlık var The E.Oun dükkanından dolayı o tür şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 karne ne olaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar