Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 simdi sabahtan beri patchlemeye calisiyorum 140 mb seyi ama patcher calismiyor eu icin, us de yoktu boyle bir sorun bir dns degistirdim ama duzelmedi gene de. bu arada amerikadan avrupa sunucusuna baglanmaya calisiyorum bundan dolayi bir sorun olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 patcher ya calismiyor ya cok cok yavas indiriyor. nedendir bunun nedeni yok mu bir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 değişik zamanlarda dene diyeceğim ama denemişsindir herhalde. ben en son indirdiğimde bir sıkıntı yaşamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 simdi aksam ustu biraktim sabaha karsi anca bitti 140 mb patch ama cok enteresan neden boyle oluyor anlamadim. neyse yukledi halloldu simdi birdahaki patche kadar rahatiz en azindan, umarim buyuk bisiler gelmez =) amerikadan oynamamin bi etkisi var midir diycem de sanmiyorum wow u da eu serverda oynuyorum patchini takit takir yukluyor 2 dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yeni patchler ilk çıktığı gün yoğunluk olduğundan zor iniyor ama senin öyle bir durumun yoktu, hemen iniyor böyle durumlarda, en azından ben öyle bir sorunla karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar