soulberry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 acayip hızlı ve sade. basıyorum takur tukur açılıyo. hatta bazen daha tıklamadan açılıyo sdf.. (tribute to cokakilliadam) bütün forumlar örnek alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Eskiden bir pepelek vardı daha mı hızlıydı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 pepelek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ilk patiye girdigim zamanlarda net baglı olmasın pati ye baglanırım dıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ordan burdan reklam,banner falan fışkırmıyor da ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Hardter said: ilk patiye girdigim zamanlarda net baglı olmasın pati ye baglanırım dıyordum ahah son kapanışından önce olmuştu bi ara öyle. google'a bile girilmiyodu(ttnet sağolsun), ama patide çatır çatır geziyoduk sdfsd. bi tek bende de diildi, 3-5 kişide böyleydi yanlış hatırlamıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 telefonda yavas ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bi site kuralım ana sayfası olmasın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 InneR_ChaoS said: telefonda yavas ama zenginim telefondan bile patiye girebiliyorum evde plazmada varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 FromTheHell said: Hardter said: ilk patiye girdigim zamanlarda net baglı olmasın pati ye baglanırım dıyordum ahah son kapanışından önce olmuştu bi ara öyle. google'a bile girilmiyodu(ttnet sağolsun), ama patide çatır çatır geziyoduk sdfsd. bi tek bende de diildi, 3-5 kişide böyleydi yanlış hatırlamıyosam. Olmuştu bana da bu, hatta açtığım topic bile vardır belki hala. Sadece Paticik'e girebiliyordum, başka hiçbir şey açılmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 benım basıma gelse uzun sure farkında olmıyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 eisenheim said: InneR_ChaoS said: telefonda yavas ama zenginim telefondan bile patiye girebiliyorum evde plazmada varmı n95 cok da luks telefon degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar