Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yok abi sen zayıf değilsin.. dersanedeki sınıfımda bir kız var boyu 1.80 kilo 43 :S üflesem uçacakmış gibi geliyor çarpsam ağzı burnu dağılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 1.96 yım kaç kiloyum bilmiyorum ama 110 olmaya çalışıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yakında kilo veremiyorum buda çıplak resimlerim diye başlık açıcaklar diye korkuyorum bu şekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 adamınbiri said: 1.85 100 kilo acil spor yapmam lazım yine kilo almak istiyosan gece yatmadan önce ye bol bol ye sürekli ye bütün gün bişi yeme yatmadan 1 saat önce ye Bu nasıl bir akıldır ya geçin bunları böyle kilo alacağına bideri kemik dolaş daha uzun ömürlü olursun enazından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 evet yapmayın öyle yoksa kolayı var, 3-4 öğün fast food yiyin ara öğünleri ihmal etmeyin ayda en az 10 kilo almazsanız artık uzaylı metabolizması var sizde der kaçarım ha tabi sağlıklı kilo alma mı oluyor, hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Almayin abi kilo falan manyakmisiniz. 84 kiloyum boyum 185cm deli dana gibi kosuyorum spor salonunda gelip böyle topik gorunce glikozsuz beyin mavi ekran veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Arkaaşım. Yetkilerimi kötüye kullandırma. Şurda kendi kıllı göbeeme baktım, seninkine baktım. Göğüslerime baktım bi de senin cillop memelere baktım. OLM BELANI MI İSTİYOSUN. ÖVGÜLER AZ MI GELDİ. İYİSİN LAN. GÖZÜM GÖRMESİN. Teşekkür ederim, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yiyen dikilir yemiyen yıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Dynun said: Arkaaşım. Yetkilerimi kötüye kullandırma. Şurda kendi kıllı göbeeme baktım, seninkine baktım. Göğüslerime baktım bi de senin cillop memelere baktım. OLM BELANI MI İSTİYOSUN. ÖVGÜLER AZ MI GELDİ. Aynen! Kompleks yaptırmak istiyor bence! BAN BAN BAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ya ne alakasi var psikolog gibi anlam ariyosunuz altinda herseyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bizimki şaka, ötesinde zaten biçok kişinin ah bende olsa diyeceği şey. kötü mötü hissetme hayatın tadını çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 büyük yılan büyük kayanın altında olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 orası tartışılmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Dynun said: bizimki şaka, ötesinde zaten biçok kişinin ah bende olsa diyeceği şey. kötü mötü hissetme hayatın tadını çıkar. insan kendine olmayani ister ben kilo almak istiyorum mesela cogu kisi de vermek istiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 InneR_ChaoS said: ya ne alakasi var psikolog gibi anlam ariyosunuz altinda herseyin bknz; espri, ironi biraz sos olarak kıskançlık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 InneR_ChaoS said: Dynun said: bizimki şaka, ötesinde zaten biçok kişinin ah bende olsa diyeceği şey. kötü mötü hissetme hayatın tadını çıkar. insan kendine olmayani ister ben kilo almak istiyorum mesela cogu kisi de vermek istiyodur evet istiyorum. karnımın hafif eğimli hatları senin gibi olsun istiyorum. sen de istiyosun et bağliyim. allah belamızı versin topluca , doyumsuzuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Dynuna canı göbekten katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Efrasiyab said: InneR_ChaoS said: ya ne alakasi var psikolog gibi anlam ariyosunuz altinda herseyin bknz; espri, ironi biraz sos olarak kıskançlık:) yapmayin ya lol kiskanilcak biseyim olsa anliycam sanki arnold schwarzenegger tarzi vucudum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Abi arnold tarzi vücüt cok ekstrem gorsel zevkleri olan kisiler icin. teşbihte hata oldu. Olmaz olmaz demeyin olmaz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Dynun said: InneR_ChaoS said: Dynun said: bizimki şaka, ötesinde zaten biçok kişinin ah bende olsa diyeceği şey. kötü mötü hissetme hayatın tadını çıkar. insan kendine olmayani ister ben kilo almak istiyorum mesela cogu kisi de vermek istiyodur evet istiyorum. karnımın hafif eğimli hatları senin gibi olsun istiyorum. sen de istiyosun et bağliyim. allah belamızı versin topluca , doyumsuzuz. ahaha ya yok o kadar da degil sadece 5 kilo alsam super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 daverc said: Abi arnold tarzi vücüt cok ekstrem gorsel zevkleri olan kisiler icin. teşbihte hata oldu. Olmaz olmaz demeyin olmaz olmaz. o zaman van damme diyelim sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Teallah, umarım 5 kilo daha verirsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hahahahahaha mahalle baskisi yuzunden bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Yok artık patates baskısı, kızarmış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 tabi okula gidiyorum puha tuysiklet rocky geldi diyolar ailemi ziyaret ediyorum oglum yuzun kasiga dondu, niye yemek yemiyosun diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar