Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aclik hissetmeme/Vucut gelistirme

InneR_ChaoS

Öne çıkan mesajlar

InneR_ChaoS said:
dengesiz besleniyorum

İşte problem burda,düzensiz beslenme,yapmıyıcaksın,sabah kalkıp kahvaltını edip,öğleden sonra bişeyler atıştırıp akşam yemek yiyiceksin.

Ben çalışmaya başlarken 50-55 arasında kilom vardı,işe başladım yemek saatleri zaten belirli,ona göre de kahvaltı falan ediyordum 72-73 e çıktığımı bilirim,ha 3 aydır işsizim sanırım 65 e falan düştüm o ayrı.Askerde alıcam o kilolarıda.

Ama benden sana tavsiye dengesiz beslenme yapma,sonra böyle topic acmak zorunda kalmazsın.

Edit:Alıntı bile yapamamışım :/
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:
InneR_ChaoS said:

dengesiz besleniyorum

İşte problem burda,düzensiz beslenme,yapmıyıcaksın,sabah kalkıp kahvaltını edip,öğleden sonra bişeyler atıştırıp akşam yemek yiyiceksin.

Ben çalışmaya başlarken 50-55 arasında kilom vardı,işe başladım yemek saatleri zaten belirli,ona göre de kahvaltı falan ediyordum 72-73 e çıktığımı bilirim,ha 3 aydır işsizim sanırım 65 e falan düştüm o ayrı.Askerde alıcam o kilolarıda.

Ama benden sana tavsiye dengesiz beslenme yapma,sonra böyle topic acmak zorunda kalmazsın.

Ben de cok isterim oyle yapmayi ama sabah kahvalti edicek zaman yok.En cok ozledigim sey adam gibi kahvalti yapmaktir heralde.Sadece ayilmak icin 1 kahve icip okula kosuyorum yani.Orda 1 hamburger falan, sonra gel eve tost ye sonta bira mira ic 1 tane yat.

1 gun boyle geciyo yani.
Sosyal ağlarda paylaş

kaborah said:
açlık hissetmemek ne demek yahu lol biyonikmisin sen şartlandırmışın bnce kendini veya psikolojik. Bir ihtimal daha va metabolizman acayip hızlı çalışıyo da olabilir yaş ilerledikce yavaşlar meraketme:D

ic karnin acikmisken 1 bardak kahve ve cay, gorursun lol

aclik hissediyorum aslinda ama kosup mcdonalds' i bosaltcak kadar olmuyo

az aclik oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:
InneR_ChaoS said:
dengesiz besleniyorum

Edit:Alıntı bile yapamamışım :/

3 öğün dolu dolu yemenin sağlıklı olduğu fikri 21. yüzyıla girmeden çürüdü, olan 3. dünya ülkelerinde beslenmeyle ilgili birşey bilmeyen insanlara oldu. hala 3 tam öğünün sağlıklı olduğunu sanıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi herşeyden önce memelerine estetik müdehale lazım
simetrik değiller

sonra adam gibi ölçül tartılsana
en az 60 kilo çekmen lazım senin 1.70 üzeriysen

olmadı 1 ay süt iç, ekvatora git güneşlen gel tartıl 63ü görürsün

sonra acıkman için ya enerji harcamalısın ya da düzenli olarak yemek yemeye alışıp, aa öğlen yemeği yemedim vücud gerekli mineralleri alamadı paranoyasıyla acıkmadan bile bişeyler yiyebilirsin

kotunun düşmesinin nedeni, kot kalıplarının değiştirilmemesi, neden, erkeklerde göbek olur o yüzden beli geniş yapalım diye üretilen kotlar
90.60.90 a göre üretilmiyor, kız kotları tam olur mesala sana ama saçını uzatırsan götüne kitlenirler

topic teki en ciddi mesajı atıyorum, sağlık karnen varsa git bir devlet hastanesine, dahiliye doktoruna kilo alma sorunum var hormonlarım bozuk olabilir, sabah aç karna geldim bir test yaptırsam super olur de
en azından sağlık açısından rahatlarsın

bu arada mekik çek.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

3 öğün dolu dolu yemenin sağlıklı olduğu fikri 21. yüzyıla girmeden çürüdü, olan 3. dünya ülkelerinde beslenmeyle ilgili birşey bilmeyen insanlara oldu. hala 3 tam öğünün sağlıklı olduğunu sanıyorlar.

sağlıklı olan ne
5 öğün?
açıkınca yemek
harcaycağın enerji ye bağlı olarak mı

sonuçta sabah enerji içerikli

öğlen daha hafif

akşam protein

aralarda meyve vitamin mineral

sağlıklı olmaz mı öyle fazla enereji harcamayan ama hareketsiz de durmayan biri için
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
abi herşeyden önce memelerine estetik müdehale lazım
simetrik değiller

sonra adam gibi ölçül tartılsana
en az 60 kilo çekmen lazım senin 1.70 üzeriysen

olmadı 1 ay süt iç, ekvatora git güneşlen gel tartıl 63ü görürsün

sonra acıkman için ya enerji harcamalısın ya da düzenli olarak yemek yemeye alışıp, aa öğlen yemeği yemedim vücud gerekli mineralleri alamadı paranoyasıyla acıkmadan bile bişeyler yiyebilirsin

kotunun düşmesinin nedeni, kot kalıplarının değiştirilmemesi, neden, erkeklerde göbek olur o yüzden beli geniş yapalım diye üretilen kotlar
90.60.90 a göre üretilmiyor, kız kotları tam olur mesala sana ama saçını uzatırsan götüne kitlenirler

topic teki en ciddi mesajı atıyorum, sağlık karnen varsa git bir devlet hastanesine, dahiliye doktoruna kilo alma sorunum var hormonlarım bozuk olabilir, sabah aç karna geldim bir test yaptırsam super olur de
en azından sağlık açısından rahatlarsın

bu arada mekik çek.

cons hakli, memelerim simetrik aslinda ahahah

kot konusunda haklisin cunku kicima gore got bulamiyorum cogu zaman

valla tarti elektronik, senin mesajdan sonra gittim tartildim giysileri cikarip 55.78 tarzi bisey cikti.

enerji konusunda da haklisin cunku benim bu genlerle ve metabolizmayla enerji kaybetmeden kilo almam zor.en iyisi ya body'e yazilcam ya da kicimin ustune oturup tembellik yapmadan ya koscam ya da kendi capimda mekiktir, incline dumbbell couch press'tir yapcam lol
Sosyal ağlarda paylaş

metabolizmaya ve gün içindeki enerci harcamasına bağlı öğünlerde ne yiyeceğin ama 3 tam öğün yiyince bir anda yüklediğin için yediklerin genelde yağ olarak depolanıyor ve öğünler arasındaki boşluk uzun olduğu için diğer öğüne kadar çok acıkıyorsun, böyle infinite loopa giriyor.

yani birinde
ye-harca-depola-ye-harca-depola-ye-harca-depola varken

diğerinde

ye-harca-ye-harca-ye-harca-ye-harca-ye-harca oluyor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

bana gunde 3 öğün çok fazla geliyo mesela.sabah kalktıgımda asla kahvaltı etmem.hani agzım tatlansın diye 1-2 bişi atarım sora öglen kahvaltı ederim.aksam yemeğinide 6-7 den sora yemem

1 sene boyunca bu duzenden koptugum için 10 kilo aldım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...