Chaz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 pc de philips in SPD24112BD (DVD +- RW drive) ürünü takılı yaklaşık 1 sene önce almıştım , sorunum ise hangi hızda denersem deneyeyim saçma sapan derecelerde uzun sürüyo işlem , yalnız cd yazarken böyle bi sorun yok sadece dvd yazmaya çalıştığımda oluyor.. sizce sorun nedir ? ha bu arada program olarak nero 7 ultra edition kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Programı değiştirmeyi dene, bazen program sorun çıkartabiliyor. CD yazma ve DVD yazma sürücüleri farklıdır çünkü, biri uyar biri uymaz. Açık kaynak kodlu minik bir program, ben Windows altında bunu kullanıyorum, bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 teşekkürler gerge deyeyim bakalım inşallah sorunumu çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 şimdi kurdum programı denemek için bi dvd yazıyor şu anda fakat yazma hızı 0.0x / 0.5x ve 2.2x arasında değişip duruyor üstüne çıkmıyor bu neden olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Sürücünde bir sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yazma işlemi bitmeden dvd yi çıkardı şimdide hiç bi hata falanda vermedi alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 DMA etkinleştirmen gerekiyor olabilir. DVDIdle Pro işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 evet dvdidle pro yükledim sorunum düzeldi çok sağol . Yalnız çektiğim filmleri tv de seyrederken bazı takılmalar oluyor (2-5 sn ileri atıyo bazen izlerken) burn hızından kaynaklanıyo olabilirmi? 16x kullanıyorum şu an en sağlıklısı kaçtır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 1x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 8x kullanırım ben hep. Önemli birşey yazarken, ya da bissürü dosya, 2x'e kadar düşerim. Çok hız iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar