Boci Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ya eminim bu sorun bitek bende yoktur. Sağ elimin sağ aşağı bilek kısmında mouse dan dolayı bir nasır oluşumu başladı. Geçen wowlanırken 4 saatlik raid den sonra orasının anormal acıdığını farkettim. Amma ve lakin görevimin bilincimde olduğundan dolayı acıya katlanarak MT yi ayakta tutmasını bildim. Soru geliyo. Bu nasırın üzerine gelecek yumuşak bileklik tarzı bişi varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 sağ elin bileğinin sağ tarafı dimi böle kırmızımsı turuncumsu bi renk oldu artık benimki :D xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Evet ya. Etrafı turuncumsu içeriye doğru kırmızımsı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 o genelde böle çok rahat mouse kullanırsan olur zaten D: biraz eli yukarda tutsan bişi olmaz ama ben eli salıyorum e haliyle deri mousepadde bir oraya bir buraya sürtünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bende de var o achievement'tan uzun yıllardır. c/p değil bilekteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 gece gündüz bilg başındayım ama bende yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 eee achivement kas :D isminin yanında Bilek nasırı Dworgian yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bende de var .evrimleşiyor muyuz ne ?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 İşe yarar mı acaba http://212.175.239.251/articles/images/gm_4214.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yanlış mouse kullanmaktan kaynalanıyo o noktaya veriyosun elinin ağırlığını ortala biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bende de vardi, klavye ve mousumu degistirdim gecti simdi cok az var bi kiz da ozellikle cok garip duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bende hic oyle bisey cikmadi birakmadan once bi de clicker'dim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 sabahtan akşama bilgisayar başında olunca oluyo genelde son saatlere doğru bileği kaldırcak hal kalmıyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 mouse un şeklinden de oluo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 dory said: bende de vardi, klavye ve mousumu degistirdim gecti simdi cok az var Gerçi şimdi baktım da hiç kalmamış, arkaya doğru yayvanlaşan, arkası küt bitmeyen mouselar kullanın bilek havada kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Habu kullanıorum gayet rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 benim elime mouse bulmak zor :D vücudumun her yeri gibi ellerim de iricene :D boy 1.96 fln olunca eller kocaman kocaman :D logitech mx510 kullanıyorum genede elim sığmıo tam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 benim bildigim raidler maksimum gece 12 de biter sabaha kadar ne yapiliyo mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 quest , alt karakter , heroic dancın bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 12 saat işbaşında bilgisayar. 5 saat evde bilgisayar. 1 saat yolda geçse. 1 saat yemek desen. 5 saatte uyku. Ne güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Bende yaklaşık 10 yıldır sürekli pc başındayım bendede var ama çok değil benim belli bile olmuyo. Yanlış mouse kullanmaktan kaynaklanıyor elini ortalayan mouselar kullan böyle boyutları dengesiz mouselar var onları kullanma :) Microsoft mouseları gayet gğzel kullanım açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Helcaraxe said: quest , alt karakter , heroic dancın bilmemne bunlar da bittiyse fishing, farm, ne biliyim trade kanalini spmlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 evet profession farm fln , ore farm , ıvır zıvır arada bir bg xD , gece chati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 keşke bi yerdne para gelse işe gitmesem paso farm q alt char heroic raid vs yapsam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar