Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia N95 8 gb Uluslararası Garanti

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Merhaba ;
Agustos ayında Arabistan dolaylarından n95 8gb almıştım garantili , su an isveçteyim , telefonumda bazı sorunlar var TR ye donunce baktırmak istiyorum , garantide bir sorun cıkar mı ? Istanbulda nereye goturebilirim ?

Konusmalarda ses gelmiyordu bazen bastırmak gerekiyordu biraz.ustune yetmezmiş gibi , donmuş cilek erimiş dun gece telefona bulasmıs iyice beter oldu ses de gitmiyor sanırım şimdi . Bunu anlarlar mı , yoksa tamir edip verirler mi sorun çıkarmadan ? tahmin ediyorum garanti kapsamında yapmazlarsa sağlam geçirirler , yenisini alırım daha iyi :d
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanıcı hatası olduğu belli son olayın, doğal olarak anlarlar ve yapmazlar tabii ki. Önceden de sorun vardı diyorsun ama, onların senin hatandan olmadığı belliyse yaparlar belki. İsveç'te yaptırman daha kolay ama sanki, buradakiler en ufak kullanıcı hatasında bütün garantiyi yakabilir işlerine geldiği için.

Donmuş çilek(!) telefonun üzerinde (midir nedir artık) eriyene kadar farkedilmeden nasıl duruyor, kaydırmalı bir telefonun tuş takımına ve mikrofuna nasıl erişiyor, bazıları parayı çok mu kolay kazanıyor da mal kıymeti bilmiyor (ama sonra garantiden tamir ettirmeye de çalışıyor) gibi sorular geliyor tabii insanın aklına.
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakma Baggio ama bu konuyu telefonun maddi degerini tartismak icin acmadim , ayrica kimin neye ne kadar para ayıracagı ve parayı nasıl kazandıgı nasıl deger verdigi bireyin isidir . Bana gore de altı ustu bir mouse a bilmem kac ytl vermek sacmalık , ona 130 ytl vericegime bu telefona 750 ytl vermek daha mantikli geldi.Her neyse bunlar tartısmaya acik konular degil , Isvecte yaptıramıyorum C.tesi donus yapıcam.

Çilekten olan sorun gitti sanırım , hoparlor geri calısmaya basladı , versiyon upgrade falan yaptım bi sure sonra duzeldi - ona baglı degildir muhtemelen ama.Hatta eskisinden daha iyi gibi ,fazla bastırmadan da konustum gibi =)

edit : Merakın icin yazayım cileklerde telefonda aynı masadaydi ,erimis kutudan akmıs ve masaya yayılmıs gece boyunca , saate bakmak icin uyandıgımda fark ettim.

Normal sartlarda kullanıcı hatası olmayn biseyi tamir etmek zorunda ama dimi bizim nokia servisler , ister mars tan alayım ister arabistan dan ? redderlerse yapabilecegim birsey var mi yasal olarak falan ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben verdiğin paraya değil, gösterdiğin özene laf etmiştim zaten, bende de vardı aynı telefon :p

Kullanıcı hatası olmayana hizmet vermek zorunda tabii ki, uluslararası garantiye kulp bulmazlarsa. Orada yaptırma şansın yoksa mecbur deniyceksin zaten, olur inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliteli telefon kaliteli telefon diye kafamizin etini,yedin bi resim bile cekemedi dogru duzgun al bak simdi dogru duzgun konusma bile yapamiyosun al sana kaliteli telefon

Alcaksan benimkinden al iste,dusurdum okadar,telefonun basina gelmedik hicbisey kalmadi,banamisin demedi daha.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya mum o geyikti be yav, ne ettin nerelere cektin :) Herif tur boyunca resim cekerken "dur su kaliteli telefonumla cekelim" diye basimizin etini yedi :) oyuzden yazdim oyle hehe

ha bide ters etki olarak benim telefonum daha iyi resim cekince ve sarsinti ve darbelere karsi dayanikli oldugu icin misilleme olarak bende bi geyik yapiyodum,onu surdurmeye calistim burda ama yanlis anlasildim sanirim :)

Telefon secimide baya bi tercih meselesi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Hazır bu konu açılmışken birşeyi sormak istiyorum.Bende Ispanya gümrüğünden N95 8GB aldım fakat şu anda tek tuk hataları var.Sol hoporlöründen sesin cırtlak gelmesi,kayak mekanizmasının cok sallanması vs. uluslar arası garanti için ekstra bir ücret veriliyor muydu yoksa şimdi götürsem garanti kapsamında olur mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...