Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mani bunca cocugun ve sivilin olmesine ragmen hic tepki gostermemeli miydi hor gordugun ve aklinca asagiladigin insanlar ? Agizlarindan tukuruk saca saca diye anlatiyorsun ama herhangi bir toplulukta olacagi gibi o insanlar da ayni dunya gorusune sahip olduklari, EVET kardesleri icin bir seyler yapmaya calisiyorlar. Nasil sen de kendi gorusundeki insanlar ayni muameleye maruz kalsa tepki gosterecektiysen oyle. Google Translate`in cevirdigi kadariyla Israilin resmi devlet sitesinde bahsi gecen Qassam roketlerinin ilkel ve neredeyse hic zarar vermedigini kendi agizlarindan okuyabilirsiniz. http://64.233.183.113/translate_c?hl=en&sl=iw&tl=en&u=http://www.oref.org.il/184-440-he/PAKAR.aspx&usg=ALkJrhgar8lYq2PrPXBsvaHDLeE-HJqt5w Because of its primitive and Shmsgr MAKES create serial, usually no damage to its precise, therefore, likely to target at the large population centers - typically urban communities, so there will be a maximum possibility of injury despite the difficulty of exactly. While Hhtfotztzot הקסאם creates noise, but not always in accordance with the damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 evet aşağlıyorum insanları. İNTİKAM çığlıkları atanları aşağlıyorum. göze göz dişe diş mantığıyla hareket edip, bir devletin bayrağına saygı göstermeyen ve onu yakan her türlü insanı aşağlıyorum. Kültürsüz, sadece sadece kendi dinine mensub insanları ön plana koyan va gerisine koyveren hertürlü ümmetçi insanı aşağlıyorum. İnsanlıktan nasibini almamış, eline fırsat geçse kör testere ile kafir gördüğü her canlıyı yok etme kapasitesine sahip insanları aşağlıyorum. Var mı bi diyeceğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Ha tepki gösterme meselesine gelince. Çok güzel tepkisini gösteren insanlar ve onların oluşturduğu kuruluşlar var türkiye de. Benzerleri tüm dünyada mevcut. Görmek isteyene tabi. Tepki gösterme ile intikam çığlıkları arasındaki dağlar kadar farkı göremeyen kör cahillere ise hiç alışık değilim onları ayrıca aşağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 mani said: evet aşağlıyorum insanları. İNTİKAM çığlıkları atanları aşağlıyorum. göze göz dişe diş mantığıyla hareket edip, bir devletin bayrağına saygı göstermeyen ve onu yakan her türlü insanı aşağlıyorum. Kültürsüz, sadece sadece kendi dinine mensub insanları ön plana koyan va gerisine koyveren hertürlü ümmetçi insanı aşağlıyorum. İnsanlıktan nasibini almamış, eline fırsat geçse kör testere ile kafir gördüğü her canlıyı yok etme kapasitesine sahip insanları aşağlıyorum. Var mı bi diyeceğin ? Sadece kendi dinine mensup insanlari on plana koyan ve gerisine koyveren cikarimi son derece subjektif. Tabii ki ates dustugu yeri daha fazla yakar bunun kadar dogal ne var? Lutfen bu insanlarin benzeri baska olaylarla ilgili bir uzuntu duymadiklarini bana kanitla. Onlarda oldugunu iddia ettigin hisler senin su anki nefretinden hic de farkli degil. Eline firsat gecse kafir gordugu her canliyi yok etme kapasitelerine sahip olduklari sadece sana ogretilmis bir cikarim. Gazze`de yasanilan bunca acidan sonra (muhtemelen boyle rahat konusabildigine gore olaylari takip edemiyorsun) insanlarin ofkelenmesi cok dogal ve normal. Diplomasi yolu defalarca denendi. Tepki gostermen gereken, nefret duyman gereken "siddet gosterme potansiyeli olan" zavalli ellerinde dillerinden baska bir seyi olmayan insanlar degil, hastane ve cocuklari bombalayan, Uluslararasi Anlasmalarla insanlik sucu kabul edilen misket ve fosfor bombasi kullanan Israil olmali. Eger samimi bir kimseysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Muhtemelen sana misket bombasiyla saldiran birine arkadasim gel otur nicin kavga ediyoruz deme zamani gecmistir. Muslumanlardan cok Israil yonetimi kafir gordugunu elindeki testereyle kesmekle suclanmaya daha uygun degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 giovanni saçmalama boyutlarını baya bi aştın. başka diyarlarda dolaşıyorsun şuanda. ateş düştüğü yeri yakar diyorsun ? e ateş 11 eylul de amerikaya düştü şimdi biz amerika nın ırak ve afganistan da yaptıklarını mazur mu görelim ? PKK sivil halkı bombaladı, canlı canlı yakıp yıktı. bize yakışan gidip kuzey ırak'ı işgal edip önümüze geleni hiçbir etik değere tutunmadan katletmek mi ? Benim bahsettiğim insanlar intikam isteyen insanlar. Kusura bakma intikam isteyen insanları savunacak kadar bilinçsiz isen diyeceğim başka birşey yok. Bu günlere intikam isteyenler yüzünden gelindi. halen bunu anlayamadıysan baya bi yol alman gerekiyor anlaşılan. ayrıca ne içtiysen ondan istemiyorum insanı kötü çarpıyormuş anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 İntikam gayet de gerekli adalet yetersizse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Ne guzel lan. Ateskesi boz, aran, agzina vursunlar, senin yuzunden halkin katledilsin, intikam diye aglasin bizimkiler de ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Penthesilea said: Vicdanim iki yuzluluge izin vermiyor valla. Kendi askerimize bile saygi durusu yapmaktan aciz insanlar bu konuda boyle "duyarli" davraninca fittiriyorum sahsen. O insanlara uzulmedigimden saygi duymadigimdan degil. Bu adamlarin saygisinin iki yuzlulugune sinir oluyorum. Okulda saygı duruşunda bulundururlar ama israil başbakanı gelince 6 saat görüşme yaparlar, saldırı öncesi ne görüşmeleriyse bunlar. Saygı duruşunun absürdlüğünü de gayet güzel özetlemişsin. Ölen insanlar ,yapılanlar için hepimiz tepkiliyiz ama tepkiliyiz diye bazılarının bizim ülkemizde iki yüzlülüğüne müsama göstericek değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Penthesilea said: Ne guzel lan. Ateskesi boz, aran, agzina vursunlar, senin yuzunden halkin katledilsin, intikam diye aglasin bizimkiler de ondan sonra. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=10706521&yazarid=1 Oktay EKSI`nin yazisindan: Biz hepimiz son kavganın Hamas'ın İsrail'le imzaladığı ancak 19 Aralık günü süresi dolan "ateşkes"i uzatmayıp İsrail'e roketli saldırılar başlatması üzerine başladığını biliyorduk değil mi? Öyle biliyorduk, çünkü dünyanın büyük haber ajansları bize hikáyenin oradan başladığını bildiriyorlardı. Oysa Amerika'da yaşayan bir dostumuz bize "If Americans Knew" isimli bir kaynakta yayınlanan bilgileri gönderdi. Burada deniyor ki: "Medya hep İsrail'in kendisine saldırılmadıkça kimseye saldırmadığını yazar. Oysa örneğin 2000 yılında Filistinliler isyan etmeden ve bir tek İsrail askeri ölmeden önce (İsrail tarafından) tam 140 Filistinli öldürülmüştü. Keza (bu mücadele nedeniyle) İsrailli bir tek çocuk ölmeden önce Filistinli 82 çocuk ölmüştü. Son ateşkes de 4 Kasım günü İsrail (Saldırı) kuvvetlerinin Gazze'ye girip 6 Filistinliyi öldürmesiyle bozuldu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Neyse mani ben soylemem gerektigine inandiklarimi soyledim. Farkli fikirlere tahammulsuzlugun vasitasiyla kendi dediklerine inanmadigini zaten gorebiliyorum. Hayatta basarilar. Arka sayfada kaldi kaynagi, buraya da ozunu koyayim : Son ateşkes de 4 Kasım günü İsrail (Saldırı) kuvvetlerinin Gazze'ye girip 6 Filistinliyi öldürmesiyle bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 fikirlere tahammülsüzlük ? intikam bir fikir olamaz. sadece kendi ümmetini düşünmek bir fikir olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Sen benim sevdigim insanları öldürürsen, bu insanlar sivilse, sadece kendi topraklarında yaşamaya çalışıyorlarsa ve bunu yapanlar da hiçbir şekilde ceza görmüyorsa gayet de intikam bir fikirdir. Sadece bomba yüzünden ölen insanları söylemiyorum, bazı rahatsız askerlerin sırf zevk yüzünden öldürdükleri insanlardan bahsediyorum, aynı şey ırakta da yaşandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Hastaneler , okullar vurulurken bombalamaları seyrederek israil askerleri ile birlikte arabaların üzerinde müzik eşliğinde dans eden israilli gençleri de gördük. Katliam üzerine şerefe tutanlar , eğlenenler. Bunun üzerine memleketimde o insanları kardeşi gibi gören insanların tepkisi çok aşırıymış gibi yorumlar. 1000 'in üstünde ceset 1 ay oldu olmadı. Çoğu çocuk , kadın , sivil. Göz önüne getirmek lazım. İnsan çıldırmaz mı ? Suçları ne ? Kendi topraklarında özgürce yaşamak istemeleri. Hala yeni yeni haberler görüyorum. Bırakın filistinli sivillerin okullarının , hastanelerinin vurulmasını , BM nin binalarını vuruyor adamlar. İçlerindeki nazilerin yaptıkları intikamı aynen kusuyorlar filistine. Diyebilecek başka birşey yok. Umarım bir an önce yaptıklarının cezasını çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 şiddet cevap değildir sınırsız nefret duyarsan bir zamanlar senden sınırsız nefret edenlerden farkın olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Okullarda, Orada, Burada Filistine saygı duruşu yapacagını, Kendi ülkendeki Ergenekon için duruş yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bayılıyorum şu mantıga ya, saygı duruşunda duruldu ya, başka bir olaya tepki göstericek zaman ve enerjileri bitmiştir. Ya da tepki koyma kotası var galiba, yılda 1 tane mi oluyor, ona göre iyi düşünelim. Sırf muhalefet olmak için birşeyler yazıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=3&cbVideo=10018&cbQuality=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 İsrail'i protesto etmek tabii ki gayet doğal ve hatta doğru birşey ama etraftaki insanlar artık "Bu yahudileride gördüğün yerde öldürecen" tarzı şeyler demeye başladı. Açıkçası İsrail ile alakası olmayan Musevi arkadaşlarım da var çok yakınımda ve ben bundan çok rahatsız olmaya başladım. Zaten yeterince Ermeni, Kürt, Rum ırkçılığı var ülkede birde Yahudi düşmanlığına gerek yok bence... Umarım olaylar bir an önce biter ve insanlar sakinleşir yada bazı şeyleri birbirine karıştırmayı keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 4Ever said: Okullarda, Orada, Burada Filistine saygı duruşu yapacagını, Kendi ülkendeki Ergenekon için duruş yap. ergenekon için saygı duruşu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 naraso said: 4Ever said: Okullarda, Orada, Burada Filistine saygı duruşu yapacagını, Kendi ülkendeki Ergenekon için duruş yap. ergenekon için saygı duruşu :S Karşı Duruş ! Tepki Birileri Birşeyleri görmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Duyarlılık,duygusallık,acıma vs. insandan insana değişen parametreler. Fakat burada görüyorumki yeteri kadar üzülmeyen,olaya objektif bakabilip sevgili Filistin halkına yeterli duyarlılığı sizce düşünceleriyle göstermeyen arkadaşlara karşı bir asimilasyon var. Bugün babamla konuştum ,iş arkadaşları yahudidir.İzmirliler bilir Asansör vs. civarı yıllardır Yahudilere ev sahipliği yapar,yani bunca zamandır birlikteyiz o yerlerde.Bu insanların çocukları, okulda dayak yemişler.Soyadları "Cohen" diye.Ajitasyonun bu kadar bokunu çıkarmak durumunda mıyız?Üzüleceğiz tabii ki,elimizden geldiğince bir kınama da söz konusu olacak.Filistin için,Sudan için,Ruanda için;dünya vatandaşıysak iki sokak ötesi,ortadoğu,Afrika farketmez algılarımız açık bir şekilde bir farkındalık olacak üstümüzde. Ama sen gidip 8 yaşındaki çocuğu soyundan sopundan ötürü dövüyorsan;kınamayı,duyarlılığı afedersin g.tünden anlamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 o tiplere haklı diyen yoktur zannedersem burda. televizyonda gördüm geçen kadının biri çıkmış bütün yahudileri öldürücez hiçbirini bırakmicaz diyordu. ha bi de bunu yayınladılar o da ayrı bi olay bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 BulletRide said: Filistin için,Sudan için,Ruanda için;dünya vatandaşıysak iki sokak ötesi,ortadoğu,Afrika farketmez algılarımız açık bir şekilde bir farkındalık olacak üstümüzde. Sen bu ulkede Afrika'daki herhangi bir olayin kinandigini goremezsin. Cunku orada yasayanlar Arap ve Musluman degil. Ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 yahudi düşmanlığı için çok geç kalındı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar