555 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 attending. ama bana çok pahalıya patladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 +1. Biletler anormal pahalı bu yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 555 said: attending. ama bana çok pahalıya patladı :) ama bana çok güzel bir doğumgünü hediyesi oldu :) edit:hem bellanın bileti aldığı zamanki sevinci paha biçilemez bence sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bella's happiness = priceless diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 asıl istediğim şarkıları çalsalar o zaman sevincim paha biçilemez olacak ama işte çalmicaklar bence. ama çalsalar ah bir çalsalar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ahaha sen bana söyle ben senin yerine isteyim bak nası çalıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bu gece çok fena dp nayt yapıyorum. konsere de az kaldı çok şahane. haydi heyecanla bekliyoruz.SON 9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 hayır hayır son 8 ! highway star ile bir açılış bekliyorum babalardan. bu arada 40 senelik deep purple fanatiği babamla konsere gidiyorum. çokzel olcak çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 oha ne güzel. highway starla başlayıp burn ile çıldırsalar sololarda kendimi kaybetsem ardından smt i feel like screaming gelse tekrar sololarda kendimi kaybetsem hush ile enerji yükselse.bis de child in time çalsalar ki imkansız çalmicaklar biliyorum böhü. nese mukadderat=) gerçi daha istediğim 3942893 tane şarkı var ama nası olsa istediklerimin çoğu çalınmayacak böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 burn çalsınlar nolur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 OF BURN SOLOLARINDA KENDIMDEN GEÇMEK İSTİYORUM OF ÇOK İSTİYORUM.(tu) ya beklentim çok yüksek muhtemelen hayatımdaki en iyi konser olcak ya en iyi 2.konser olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 peki ya when a blind man cries çalarsa napıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 of o zaman mükemmele daha da yaklaşır işte. peki ya child in time çalarsa? BURN,MISTREATED ÇALARSA? SOMETIMES I FEEL LIKE SCREAMING ÇALARSA :) nese sakinleşeyim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 sakinleş. daha bunun demons eye ve perfect strangers'ı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 child in time çalarlarsa çocuğumu keserim. ben gitmezsem ve child in time çalarlarsa kendimi keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yok çalmicaklar eminim. çalmıyolar. ama inşallah çalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 possible setlist koyim ozmn merak etmeyin ne çalıcaklar:P said: Pictures of home Things i never said Into the fire Strange kind of woman Rapture of the Deep The Battle rages on Demon’s eye The well dressed guitar Contact lost Perfect strangers Space truckin Highway star Smoke on the water Hush Black night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 açarım dvdmi izlerim ya (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ian Gillan ın son dönem bi röportajında konserleriyle ilgili söyledikleri geldi aklıma. "Genelde konser 3 bölümden oluşuyor, açılışta çok bilinen şarkılarla başlıyoruz(smoke on the water, burn, child in time vs.) ki seyirci kolay ısınabilsin ortama, 2. ve 3. bölümlerde de duruma göre değişmeli olarak "fazla bilinmeyen şarkılar" ve "yeni albüm parçaları" konseptli playlistler çalıyoruz." demiş kendisi. Lan yoksa? Ha bu arada gidiyorum ben de evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 rock'n coke a gitmiyosun da buna gidiyosun öyle mi? PES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Evet nooldu ki? Ben sana dedim Reznor u bi ara davet ederim çaya diye, inanmadın. Sen bilirsin. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 SON 3 GÜN YİHUEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 AY ÇOK KOMİK GERÇEKTEN. neden böylesin sen ya sdhjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Umuyorum ki üvey babam kendisi ve anneme davetiye ayarlarken bana da +1 ayarlayacak. Ama Rock n Coke'a davetiye bulduğum için DP'a kendim de bilet alabilirim o yüzden sorun yok. Çok güzel olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Gidilesi konser valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar