Werb Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 runuo yu bilen biri bana yardımcı oluverirse sevaba girer sorunum sudu runuo beta 25 i indirdim ama acarken gerekli mscoree.dll bulunamadı dıyo....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 .net ister runuo sitesinden indir download bölümünden..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezzap Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 .net ? Anlamadim ?[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 sanıyorum windows .net falandır..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 RunUo MS .Net Framework Istiyor Diye Hatirliyorum...[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skazzy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 bence pek ugraşma cunku FlameWorks 30mb ye yakin (toplamda) bi de sphere gibi bi yardimci programi yok ama menüler harika arama motorlari felam var içinde spawnlari koymaq daha kolay olmuş ama deymez axis misali bi program cıkartmadikca ugraşılmaz bence tabi sizi bilemem[hline]A Cold Day In Hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 yaa biri tamamen anlatsın şu runuo'yu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 yaws bende zaten axis gibi bi prgoramı var ama onemli olan su 3d yi lagsız ortamda nasıl oynandıgını gormek...... eger denedıysenız ve fark etmiyor hala laglı dıyorsanız eyvallah hıc ugrasmam.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar