InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 BOS YERE MI VERDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 öyle olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 beyhude geçmiş yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 salla hayat devam ediyoo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 salla salla salla salla evir çevir kıvır çevir salla salla salla salla salla titret ne kadar sallarsan salla da dona düşer son damla dırınırırnırınıırır <3 angaralı namık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 YALAN SOZLERLE ALDATIP SENINIM DERDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 velev ki hayat devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 o şarkının hikayesi.. zamanın birinde bir köyde,bir genç delikanlı varmış.bu genç tarla da çalışıomuş.tarlaya giderken yolunu üzerinde bir tane ev varmış ve o evde de bi tane kız yaşıyomuş.delikanlı görmüş kızı ve çok beğenmiş.kızda hoşlanmış delikanlıdan.hergün genç tarlaya giderken kız da delikanlıya bakıyomuş.günler sonra buluşmuşlar.birbirlerine olan aşklarını anlatmışlar fakat kızın elleri arkasında imiş gence göstermiyomuş.kız sormuş beni gerçekten seviyomusun genc de evet demiş.sonra kız arkasında olan kollarını göstermiş.genc şaşırmış kızın elleri yokmuş.delikanlı olsun ben seni yine çok seviyorum demiş.kız çok mutlu olmuş.günler sonra kız koşarak çok mutlu bir halde gencin yanına gelmiş ve ellerini göstermiş bak artık benim ellerim oldu demiş.birbirimizi çok seviyoruz ve bu nedenle ellerim yeniden oluştu demiş. delikanlı ise SENİ BEN ELLERİN OLSUN DİYE Mİ SEVDİM!!! demiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Başlıktan bağımsız okumayın ilk postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 zeki bey gibi sanatci bi daha gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 vivavale said: o şarkının hikayesi.. zamanın birinde bir köyde,bir genç delikanlı varmış.bu genç tarla da çalışıomuş.tarlaya giderken yolunu üzerinde bir tane ev varmış ve o evde de bi tane kız yaşıyomuş.delikanlı görmüş kızı ve çok beğenmiş.kızda hoşlanmış delikanlıdan.hergün genç tarlaya giderken kız da delikanlıya bakıyomuş.günler sonra buluşmuşlar.birbirlerine olan aşklarını anlatmışlar fakat kızın elleri arkasında imiş gence göstermiyomuş.kız sormuş beni gerçekten seviyomusun genc de evet demiş.sonra kız arkasında olan kollarını göstermiş.genc şaşırmış kızın elleri yokmuş.delikanlı olsun ben seni yine çok seviyorum demiş.kız çok mutlu olmuş.günler sonra kız koşarak çok mutlu bir halde gencin yanına gelmiş ve ellerini göstermiş bak artık benim ellerim oldu demiş.birbirimizi çok seviyoruz ve bu nedenle ellerim yeniden oluştu demiş. delikanlı ise SENİ BEN ELLERİN OLSUN DİYE Mİ SEVDİM!!! demiş.. asfuyhasifkgahs yeni gordum bunu hahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 vivavale said: o şarkının hikayesi.. zamanın birinde bir köyde,bir genç delikanlı varmış.bu genç tarla da çalışıomuş.tarlaya giderken yolunu üzerinde bir tane ev varmış ve o evde de bi tane kız yaşıyomuş.delikanlı görmüş kızı ve çok beğenmiş.kızda hoşlanmış delikanlıdan.hergün genç tarlaya giderken kız da delikanlıya bakıyomuş.günler sonra buluşmuşlar.birbirlerine olan aşklarını anlatmışlar fakat kızın elleri arkasında imiş gence göstermiyomuş.kız sormuş beni gerçekten seviyomusun genc de evet demiş.sonra kız arkasında olan kollarını göstermiş.genc şaşırmış kızın elleri yokmuş.delikanlı olsun ben seni yine çok seviyorum demiş.kız çok mutlu olmuş.günler sonra kız koşarak çok mutlu bir halde gencin yanına gelmiş ve ellerini göstermiş bak artık benim ellerim oldu demiş.birbirimizi çok seviyoruz ve bu nedenle ellerim yeniden oluştu demiş. delikanlı ise SENİ BEN ELLERİN OLSUN DİYE Mİ SEVDİM!!! demiş.. yok typo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 InneR_ChaoS said: BOS YERE MI VERDIM değil. depozitolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ah be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 sen de kendin gibi bir şerefsize yan gittin gözüm aydın vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar