unborn_sandman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bilgisayarımda trojan atı olduğundan şüpheleniyorum .BPS spyware remover diye bi antı-hack programı indirdim bu program trojan atını buldu ama nasıl silinceğini bilemiyorum mesajı aynen yazıyorum; Warnıng!Alexa Key detected: HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftInternet ExplorerExtensions(c95fe080-8f5d-11d2-a20b...............) bunun ne demek olduğunu bilen varsa lütfen yardım etsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 TheCleaner veya McAffee kur.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. ajdarın mp3'ünü yolladığım şansız brezilyalı arkadaşımız ve 10 saniye sonraki cevabı. necr0potence. (01:11 AM) : listening to new's song... WTF IS AJDAR?!?!?!? IT SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ad-aware de bu konuda baya iyidir. Download.com'da giriş sayfasında bile linki var.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 SpyBot search and Destroy da fena değil ama Ad-Aware en guzeli bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unborn_sandman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 sağolun ad-aware indirdim 8 tane trojan buldu .benim bilg. halka açık hale gelmişte haberim yokmuş valla.herkese yeniden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ad-aware'e güvenmeyelim arkadaşlar. çoğu trojan i atlıyor kendisi. www.free-av.com adresine gidip ücretsiz virüs programını indirin, trojanler için bunu spyware vs için ad-aware'i kullanın. hayırlı olsun.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 seninde bilegin cok inceymiş yaw ... yada ahah ne bilim sen ona bilek mi dıyon ? uzar gıder neyse ımzan yenı dıkkatımı cektı hosmus ... bende en ufak uzvum sol kolum dıye ımza mı yapsam ne ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Dinamik Emotional Logical Uber Combatant Insane Attracatıve Natural ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar