aydingun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ben serverımda oyuna girince updata deki yazıları değiştirmek istiyorum bunun için çok uğraştım ama olmadı yardım eden olursa sevinirim vede bu topici lütfen baggio kilitle mesin bu kadar kolay bişey olduğu halde bilemiyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ne zamandir topicler 'bu kadar basit seyi bilmiyor bu' diye kilitleniyor? Alakasiz yorumlar yapip da sinir etmeyin insani ya. Tepede Faq var, server adresleri var, forumda Arama olayi var, scripting/scriptsharing sitesi var, bin tane tutorial var, adam hala gelmis "ben nasil server acicam bi anlatin plss bab the k3nks yaa" diye topic aciyor, kilitleyince de adimiz asabi kilitci mod'a cikiyor, yapmayin etmeyin yeter ya. Sorunun cevabi da hex edit, o tip seyleri hex editorle sphere.exeyi acarak degistirebilirsin, ama dosya boyutu degismeyecek sekilde. Yani eski yazi 10 karakterse, yeni yazacagin sey de 10 karakter olmali.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Yanlis anlamisim galiba, girince cikan "Welcome to Sphere 0.55i" vs yazilarini diyorsun sandim once, ama UPDATES'deki yazilari degistireceksin sanirim? spherebook.scp'den yapabilirsin onu da.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aydingun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 saol Baggio aramadığım için ve gereksiz topic açtığım için senden çok özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar