Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 600-700 ratinglileri yenmeyi başladım, birkaç kere oynayınca geri gelmeye başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 tavla varken satranç neymiş. satranç bi kere küfür ile iyi gitmio anlamsız. nasıl laf sokacaksın adama, nasıl sinirinden kıpkırmızı olacaksın. satrançta yenildiğin zaman aptallık hisseido insan lan gerizekalımıyım fln diye. tavla öyle mi, VAY AK zara bak diyosun, yok işte karşındaki bilek olm ne balı diyo. erkek oyunu tavla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 End game olayı iyice karışmış ama, kazandığım oyunların neredeyse hepsinde zorlandım bitirmeye bariz üstünken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 go varken satranç da neymiş? deep blue ile kasparov kapışırkene deep blue kasparov'u 2'ye karşı 1, 2 de beraberlik ile 5 oyun sonunda yendiğinde arkadaşlar diyorlar ki, satrançta kasparov'u bile yenebiliyoruz ama go da ortalama bi oyuncu bile bizi yer. ya ya.. işte go böle bi oyun hacım! ha ben arada yakantop oynuyorum mahalle arasında.. böle taktik, strateji ve sipoor! hepsi bi arada. suntzu da oynardı rahmetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ardeth said: ben 3-4 yaşındayken öğrendim satrancı. nasıl derseniz anneme zorla satranç kitabı okutturmuş (çocuklar için yazılmış olan). ama sonra hiç oynamadın nedense sdf ardethin çocukluğuna inince problemi bulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar