Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstenen İtemın Tümünü Silmek

Uragano

Öne çıkan mesajlar

Serveri kapatip sphereworld.scp'yi ac, kaldiracagin item i_spear varsayalim. Butun [WORLDITEM i_spear] satirlarini [WORLDITEM speara_olum] olarak replace et (wordpad bile yapabilir bunu) ve kaydedip serveri ac. speara_olum diye bir item olmadigi icin blockindex deyip siler worldden.

Digeriyle hemen hemen ayni sey, ama scripti kaldirip koyacagina tek hamlede silmis oluyorsun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

heuhe
Çok mu zorunuza gidiyo bi dosyayı alıp geri koymak :)

Gerçi Coder yakında yapar böyle bişey de :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 12 Mayıs 2004 20:16 tarihinde demiş ki:
Serveri kapatip sphereworld.scp'yi ac, kaldiracagin item i_spear varsayalim. Butun [WORLDITEM i_spear] satirlarini [WORLDITEM speara_olum] olarak replace et (wordpad bile yapabilir bunu) ve kaydedip serveri ac. speara_olum diye bir item olmadigi icin blockindex deyip siler worldden.

Digeriyle hemen hemen ayni sey, ama scripti kaldirip koyacagina tek hamlede silmis oluyorsun.

İşin kötüsü sphereworld.scp yi açamıyorum.Açarken kilitleniyo.Ne yapmalıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...