Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik.Com'a Teşekkürler

Owner_Bloody

Öne çıkan mesajlar

Ben ve arkadaşım geçen sene bu server sevdasına kaptırdık kendimizi ben burayı pepelek diye biliyorken arkadaşım daha buranın adını duymamıştı sonra nerden öğrendiyse paticik olduğunda burası scriptlerin hepsini çekiyo kendi serverında bana hava atıyo bende dedim Allah Allah nasıl yazıyo bu (o zamanlar kendi serverımıza girip invul olmanın avantajıyla .kill ile dragon falan keserdik zevk alırdık) neyse bunun scriplerini nerden bulduğunu fark ettim ve artık onun evine gittiğimde o bana yine hava attı bende ona dedimki "Paticik.com rulazzz" oda "nerden bildin ..." dedi neyse sonra biz kafa yorduk ettik bayağı bir kasındık okuduk tüm scripleri ilk başta iki tıklayınca brite yollayan scriptler yazdık sonra daha gelişmiş halleri ve en sonunda gayet güzel script yazabilen iki insan haline geldik bu konuda iyi script yazan insanlara aşırı derece muhtaç kalmadığımız için Paticik.com'a teşekkürlerimi sunuyorum[signature][hline]DIE FIRE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Owner_Bloody, 12 Mayıs 2004 13:26 tarihinde demiş ki:
ilk başta iki tıklayınca brite yollayan scriptler yazdık sonra daha gelişmiş halleri ve en sonunda gayet güzel script yazabilen iki insan haline geldik

Ben de su olay icin size tesekkur ediyorum, belki millet scripting nasil ogrenilir su yazinizdan anlar diye.. Artik Nebula scriptleri direk extract ediliyor, yanina biraz scriptsharingden script serpistiriliyor, sonra bu mevcut scriptleri incelemek bir yana; Arama'yi, Faq topicini, tutoriallari, siteyi bile okumadan zart diye topic acip sorular soruluyor, cogu zaman cevap veresim gelmiyor acikcasi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

evet haklısınız mesela avatarland/turkoyun shardı
ilk hali sırf nebula scriptleri ve google da verdata.mul diye aratılıp ilk sayfadan ulaşabilceğiniz siteden indirilmiş bir desktop içeriyordu. yine onun gibi şimdi ama en azından biraz gelişme var gibi bende nebula scriptlerini çektim ama şu an üstünde en az 100 eklenti vardır zaten millete açmıyorum shardı kendim takılıyorum açsam zaten önemliler hariç başka bir shardın scriplerini kullanmam (bilgisiz player anlamaz ama artık çoğu player stafflıktan ve scriptingden anlıyor yeri geliyor gm in size yardım etmesi gerekirken komutları biz sölüyoruz ona)

(mesajı edit etmemin nedeni imla hatasıdır)

[Bu mesaj Owner_Bloody tarafından 12 Mayıs 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu Söleyebilirim Azimle Calışınca Herşeyi Başarabiliyor Insan ..[signature][hline]Yılların Geçişine Tanıklık Ettim ZamaN Perisiyle ...
Sessizce Kış Geldi Bir Sabah Ansızın Soğuk ve Yağmurla ...
Kimse Bilemedi Yaz Perisinin Neden Birdenbire Çekip Gittiğini Benden Başka ..
Kimse İnanmadı Bana Ta Ki O, Yağmurla Bana Gelene Dek ..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...