Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 suikoden tikresis de cok iyi olmus, DS e simdiye kadar cikan en RPG gibi RPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 pokemon platinum fena degilmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Azmodai said: pokemon platinum fena degilmis :) Hocam baya sardı benide. Ayrıca İstanbul'da trade yapabilecek varsa lütfen yardımcı olsun, yoksa Haunter elimde patlıyacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 wifi den yap? friend code umu yazarim bir ara bayadir dokunmadim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Big Bang Mini oynamaya başladım bugün. Çok iyiymiş, ders aralarında, otobüsde, heryerde açıp 2 dakika oynayıp kapatıyorum. Kalem ile oynanıyor sadece ama inanılmaz yaratıcı. Deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar