Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Hydrium , EchoChrome ve exit tarzı oyun varmı nintendo ds'de. özellikle hydrium ile echochrome'u cok severdim not: (ikiside psp oyunudur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Masticore said: Trauma Center 2 yı oynadım güzel orjinal bir yapım olmuşta oyunun coğu karakterlerin muhabbetlerini dinlemekle geçiyo. Muhabbetleride feci bayık . Oyun yerine manga yapsalarmış bunu :) hızlı hızlı tuş spamlayıp geçirceksin konuşmaları, uğraşılırmı onla yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 İnternetten oyun nasıl oynıyor? örneğin mario Kart nasıl oynuyoruz. Ne bağlanıcağı wifi adresini soruyor nede şifre multiplayer'e tıklıyorum bağlanmaya çalışıyor, hiç birşey olmuyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 herhangi bi kartuş vs takmadan aç aleti, ds in kendi yazılımı açılınca oralarda bi yerdebulursun ayarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 orda bulamadim işte settings'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 wifi ayarlarını yine oyunun içinde ayarlıyorsun. ayrı bir ayar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 elesso said: Masticore said: Trauma Center 2 yı oynadım güzel orjinal bir yapım olmuşta oyunun coğu karakterlerin muhabbetlerini dinlemekle geçiyo. Muhabbetleride feci bayık . Oyun yerine manga yapsalarmış bunu :) hızlı hızlı tuş spamlayıp geçirceksin konuşmaları, uğraşılırmı onla yav. Select tuşuna basınca tamamını hızla geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Evet oyunun içindeymiş. Herkes piskopat gibi oynuyo daha start'ta stop ettik aracı :D. Bide herkes kaplumbaga aliyo ben mario aldım kağnı gibi gidiyo araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 1 kere denedim bende, tüm hevesimi ağzıma sokup yolladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 2900 kez yarışmış adam var ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Elite Beat Agents Final Fantasy IV remake Mario Kart tabi (kaplumbaga degil o yoshi :)) Zelda nin oyunu, Phantom Hourglass di galiba en son cikan N+ Ninjatown cok zevkliydi Exit DS var harika bi puzzle platformer, Lost Vikings i ozletmiyo Metal Slug 7 eski oyunlara donersek Castlevania Geometry Wars Curious puzzle oyunu (adini unuttum, wifi puzzle cikarmayi birakti adiler) SMB tabi ki Pic Pic, ve o tur puzzle oyunlari zevklioluyo 5 dk lik eglenceler icin daha sayarim baya 2 yildir DS kullaniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 volfied o kaplumbağa =) 3 4 kupayı birinci bitirince veriyorlar hediye olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ben şu tanka binmiş kemik adam ile oynuyorum hep. En yavaşlarından birisi kendisi ama manevra yeteneği mükemmel. Kazandığım da az deil yani. Power slide yapman lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 onla öne geçsen ne olur ki multiplayer'da bi muz kabuguna gidersin en geriye tekrar :D sonra ugras babam ugras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 İyide ben hep multi oynuyorum onla. İş hiç bir tuzağa yakalanmayıp yavaş yavaş arayı aşmada. Muz kabuğuna 10 yarışın birinde yakalanıyorum belki. Tek korkum şu birinciye vuran, havaya uçuran mavi, kanatlı kablunbağa kabuğu. Bak bir dene onu: Dry Bones. Araba da Dry Bomber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 castlevania order of ecclesia MUHTESEM OLMUS ana karakterimiz shanoa buda hastasi oldum oyunun ve soyle diyip ilk castlevania niz ise bosslar zorliyabilir onun disinda orta zorlukta bir oyun ama hard mode + lvl 1 cap oynarsaniz uzun suredir gormediginiz hardcorelukta bir oyun goruceksiniz zaten hard mode da yaratigin bir kere vurmasi one shot, level 1 cap ile maymun oluyorsun atla zipla dodge ehehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Retro Game Challenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Retro Game gıcık etti beni, şu Space Invaders klonunu geçmem 5-6 saat aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 The Simpsons Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Grand theft auto chinatown wars cıkmış cekiyorum . Bide pokemon platinium cıkmış millet 10 üstünde 9 dan aşagı vermemiş nasıl bir oyun bakicam :) . Pearl'ı cekip bakmıştım 10 sene önceki oyunun aynısıydı sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Yine aynı Pokemon. Çok güzel ama, taktiksel olarak uçuk olasılıklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Taktiksel combinasyon fazlaysa deniyim bi. İnş. birazcıkta zordur eskilerine göre. Gta calismadı ama ya peeh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Torrentte gta'nın yamalanmış versiyonları var. onları bul. demonoidden indirdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Oyunu bitirmiş bulunmaktayım. Fakat şöyle bir sorun olduğunu söyleyebilirim. Neredeyse %60'ta bitti oyun. Bide o kadar yan görev yapmış biri olarak söylüyorum. Hoplaya zıplaya oyun bitecek gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ama güzel yapmışlar gta'yı . gta 2 ile 3 arasında bi tadı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar