Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Yeni çıkan Robocalypse (RTS) epey güzel ama favori oyunum Mario Kart (Mini game) ve The World Ends With You (JRPG). Point & Click Adventure olarak Trace Memory de hiç fena değildi. Türü daha önce hiç denememiş olanlara şiddetle öneririm. Genel olarak favori türüm tur tabanlı stratejiler. DS bu alanda parlıyor, Şu anda PC'yi falan geçiyor bence. Civilization, Age of Empires, Advance Wars, Disgaea, Worms daha onlarcası, hepsi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 10 yasındaki kuzenimin ds sinde zelda oynamıstım,guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 zelda new super mario brothers elite beat agents tetris(push mod imba) güzel genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Trauma Center 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Ölmüş o ikinci resimdeki adam nasıl bir operasyon bu? Güzel oyundu ama. Warioware'mi ne bi oyun vardı tam parti oyunu kıvamında. Onda çok eğlenmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Professor Layton & Curious Village'den internete bağlandım şimdi, 26 yeni bölüm indirdi ücretsiz. Korsan oyun, DS'de korsan oyunlarla online oynanabiliyor, bilmeyenlere duyurayim. Her Cumartesi yeni bir bölüm çıkartıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Böyle bir oyun buldum: The Urbz: Sims in the City , neden daha önce oynamamışım diye kızdım kendime. Bully ile Sims karışımı ilginç birşey. Oynamanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Naruto, Advance Wars : Dawn of Ruin, SD Gundam G Generation DS, Super Robot Taisen W oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Zelda,Final fantasy 2(veya 1 emin değilim heroes of light oyunu),trauma center. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 phonix wright in cikan 4 oyunu birden point and click adventure gunleri teeeey tey bu kadar kaliteli hikayeli adventure baska platforma cikmadi su son yillarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 cıldırıcam yaw bir gelmedi şu kart dealextreme'den heralde bi 7-8 günden öncede gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 gelmez daha 4 5 gün banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 My World, My Way diye gir RPG çıktı Atlus'dan geçen gün, deli gibi oynuyorum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 umudu kestim ben garip birşeyler oldu benim sparişte. Track numarası alamadım , bomboş bi adress doğrulama mail'i geldi vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 super princess peach a basladim gene adsfasfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 geldi benim kartım da hemen multi mari kart olaylarına aktım ama chrono trigger çalışmıyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Chrono Trigger için patch yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 benim kartım hala gelmedi mail attım cevap'ta gelmedi. Ağlamak isityorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 nerden bulabilirim patch ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Patch değil aslında, cheat. gbatemp'den indir, Chrono Trigger'ın conp protection fix'i var, cheatler arasında onu şeç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 tamam hallettim onu şimdi scumm oyunlarını çalıştırmakta sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ışığı kıstığım zaman bazı oyunlar çalışmıyor garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bu elite beat agents ne kadar süper bir oyundur. Kalkamadım başından. Müziklerden heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ninja Gaiden Dragon Sword. Gerek konu, gerek kullanım konusunda mükemmel. Herkes denemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Trauma Center 2 yı oynadım güzel orjinal bir yapım olmuşta oyunun coğu karakterlerin muhabbetlerini dinlemekle geçiyo. Muhabbetleride feci bayık . Oyun yerine manga yapsalarmış bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar