paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Selam, Görseller Engine Configuration: Audi Straight 4 Location: Front, longitudinally mounted Construction: aluminum block and head Displacement: 1.781 liter Bore / Stroke: 81.0 mm / 86.4 mm Compression: 9.5:1 Valvetrain: 5 valves / cylinder, DOHC Fuel feed: Fuel injection Aspiration: TurboDrivetrain Chassis/body: aluminum and composite body on steel spaceframe Front suspension: double wishbones, coil springs, adjustable shock absorbers, anti-roll bar Rear suspension: double wishbones and trailing arms, coil springs, adjustable shock absorbers Steering: rack-and-pinion Brakes: cross drilled and grooved discs, ventilated at the front Gearbox: 5 speed Manual Drive: Rear wheel driveDimensions Weight: 650 kgPerformance figures Power: 265 bhp @ 6000 rpm Torque: 362 Nm @ 4000 rpm BHP/Liter: 149 bhp / liter Power to weight: 0.41 bhp / kg Top Speed: 250 km/h / 155 mph 0-60 mph: 3.9 s Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Top Gear'ın inceliyebileceği türden bir arabaya benziyor. Böyle kit aracları çok beğeniyorlar, günlük hayatta olmasa bile pistte başarılı oluyor! Tip olarak önden şahane görünüyor ama profilden bakınca biraz komik olmuş sanki. Teknik verilerede söz yok zaten! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 kamburu mZ3 u hatırlattı bana çıkabiliyomu acaba o kapanklar, cabrio olsa pek şık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Görüntü olarak çok çirkin buldum da; Lotus 7'nin torunlarını çok beğeniyorum. Favorimse Caterham R500 Caterham Seven Superlight R500 Engine: 2.0-litre Caterham Powertrain (CPT) Ford Duratec Max Power (bhp/rpm) 263bhp @ 8500rpm Max Torque (lbs ft/rpm) 177 lbsft @ 7200rpm Weight 506kg (516kg sequential gearbox) 0-60mph 2.88 seconds Power-to-weight 520bhp-per-tonne Top Speed 150mph hatta; http://www.caterham.co.uk/assets/html/showroom/superlightr500.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 çok seksi bi alet olmus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Bariz caterham in kapalı versiyonu.. Caterham Seven Superlight R500 kesinlikle süper.. Çok çirkin olsada... fakat bu ise onun daha da çirkin bir hali olmuş özellikle yandan Önden ii ama katılıyorum buna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ben tipine bayılıyorum Caterham'ın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Caddede gazlarken içinde görülmek istemem ama e5 e çıkıp gazı köklemek isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Selam, R500 hiç de çirkin değil, maço karakterli ve bu karakterin altına çizgi çekip, fontu da bold yapmışlar okadar :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 çok bold ya, arabaya benzemiş hatta. Valla insanların zevkinden hiç mi hiç anlamıyorum ama R500 ile gönül ferahlığıyla hava bastığım düşüncesiyle caddede gezebilirim. Soğuk ama bu ara havalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Selam, R500 ile yüz felcindeki artış oranı ilişkisinin irdelenmesi üzerine tez hazırlanabilir :) Yerinin kesinlikle pist olduğu düşüncesindeyim. Veya yazın cmts/pzr sabahı, güneşin ilk ışıklarıyla Kireçburnu civarında sahilden keyifli bir yol alma hayalinin içi de olabilir yeri :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Yeri kesinlikle pist. Doğrusun. Sürekli kullanılacak bir şey zaten değil daha küçük modelleri dahi. Ama çok tatlılar!!! (selam, saygı yazmadığım için eksik olduğu anlamına gelmiyor değil mi? Sen sürekli yazınca kendimi zan altında hissettim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Selam, Listede adın yok, takipte de değilsin, rahat ol sen :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Red said: çok seksi bi alet olmus bence kesinlikle.apayrı birşey olmuşmuş.araba değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar