Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 veya yumuşak toprak filan olabilir arazinin o tarafında, toprak kaymasını filan düşünüp çevresinden dolaşmışlardır filan dfgdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konudan iyicene saptık ama, şöyle bi hikaye dolaşırdı eskiden: "Ali abi, bizim yolların böyle yılan gibin inişli dönüşlü olmasının sebebi, yolları fransızların yapmasıymış yav. Adamlar kilometre başına para almışlar, uzattıkça uzatmışlar sadafad." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 En çok kaza yapılan yol konya yolu degil mi zaten :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 roket adam o hikaye ole degil anlatayim zamaninda almanlar istanbul ta adanaya giden oradan arabistana baglanicak bir tren yolu yapmak icin padisahtan izin almislar. Sonra o zaman osmanlida batik padisah parayi odiyecez demis ama almanlar hak olarakta tren yolunun gectigi bolgede 10km cevresindeki arazide is yapma hakkinida almislar. Bu sekilde bir yigin tarihi eserimizi kacirmislar, bugun cukurovayi cukurova yapanlarda almanlardir tabi oda baska bir ayrinti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Yalnız fransızlar mı yapmış bilmem de virajlı yol=uzun yol denklemi doğru ise birilerinin cebine ekstra birşeyler de giriyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Benim bildiğim bi fransız çukuru var içinden çıkılması zor. Ayrıca yolları Henry Ford zamanında olmadı mı Türkiye nin? Ford buraya araba sattıgında yollarınızı da biz yapıcaz demişti sanırım (ya da tam tersi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 valla ben bizim yollarimizi anlatan en guzel filmin Sari Mercedes olduguna inaniyorum. Ara sira izler gulerim aglanacak halimize(toplumsal mesajida caktim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bana hurafe gibi geldi bu yolları amerikalıların fransızların kasten kavisli eğimli yapması olayı... Türkiye'nin coğrafyası Amerika gibi değil ki dümdüz toprağı kare kare bölerek yol yapabilesin. En engebeli coğrafyalardan birisidir türkiye, ondan öyle çoğu yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 dayilar gardaslar yukarida o kavisli yol hikayesinin gercegini anlattim, niye okumuyonuz kil misiniz kardesim :) fransa zamaninda asfalt yol mu varmis adam akilli dayilar sinir etmeyin adami :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 sene2009. her aracın her parcası bulunabiliyor 88 200e alınır hosuna gittiyse, ihtiyacını karsılayacaksa, komfor olarak iyi bir secim olabilir, fiyat/performansta tatmin eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Abi geyik olsun diye sallanmış bi hikaye bu, ciddiye almayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Umarım yaşamazsınız ama yaşarsanız şaftın kırıldığını anlamak kolay; kırılma anında şangırtt diye bi ses geliyor, sonra araç baskıyı sıyırmış gibi viteste gitmeme eğilimi gösteriyor, şayet vitesteyken gazı pompalarsanız şanzımandan gelen garç gurçlara benzer sesler geliyor. yol mevzusuna gelince ben hala bazı virajlardan aynı anda iki otobüsün karşılıklı geçemeyeceğine inanıyorum, hakkaten var böyle yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Selam, Yol hikayelerinde bir de şu olay var; -Lan virmemm... Osman'ın arazisinden de aleydiniz, niee hep benden aldiiz? Parsellerin ortasından geçmek durumunda kalıyor insanlar da diye bir olay duymuşluğum var. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar