Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 İstediğiniz bir konuyu anlatın dedi öğretmen. Benim de aklıma o anda manga geldi konu olarak. Powerpoint denilen programda bişiler yapıcakmışım. Tamam dedim. Dedim demesine de, aklıma şimdi nasıl anlatacağım, ödevi nasıl hazırlayacağım filan konusunda pek bir şey gelmedi. Konu başlıkları olarak neler koyabilirim sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Wikipedia ftw. Tarihçe ile başlayıp, başta japonya sonra dunyadaki etkileri ve kronolojik olarak manga kültürünün gösterdiği değişiklikleri (her bir dönemin siyasi /sosyo-kültürel/sanatsal etkilerinin manga üzerindeki etkileri vs vs) anlatabilirsin. Öncü sanatçılardan da bir iki örnek verirsin, alırsın AA yı hop krediler cebe :) GR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 hentai'den gir direk. hocanın, sınıfın ağzı açık kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 penguende reklamı vardı manga ile ilgili bir kitabın hangisi hatırlamıyorum.Bu hafatnındakinde olması lazım ordan bak hangi kitap, sonra o kitaptan birşeyler yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Scanlation olaylarına falan değin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Teşekkürler ilgilenenler için. Tarihini yazdım, türlerini yazdım bi de mangadan animeye diye bi bölüm yaptım. Sınavda bu yaptığım ödev üzerinden soru soracağı için ve bu soru da en az 20 puan olacağı için çok fazla detaya inmedim. Ödeve yazmışsın kağıda niye yazmasın diye. Yoksa scanlation olayına girmeyi düşünürdüm =) Hentai koyarsam 4 sene daha aynı dersi almaya devam ederim bundan eminim çünkü öğretmenin nasıl bir tip olduğunu biliyorum. Hem sınavda soru soracak hem de 2. dönem sunumu yapılacak bunun. Kaynaklar bölümüne patiyi de yazdım. Neresinden faydalandın derse etinden, sütünden bi de istatistiklerinden derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar