Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Worldbuilderlar Aranıyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
diablotg, 06 Mayıs 2004 20:34 tarihinde demiş ki:
biz uzun süredir arakadaşız beraber staff lık yaptık takım halinde çalışırız

beraber staff lık yaptık lafın tecrübeni ortaya koyuyor zaten fazla söze gerek yok..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
Mesaj tarihi:
eyvallah saolasın kurduğun cümle için sana ne kadar minnetarız bir bilsen ayrıca o lafın neden bu kadar tecrübeni ortaya koyuyor dercesine bir anlam ifade ettiğni anlamadım istiyosan bu kullanıcı adın kayıt tarihine bak.
çok iyi birisin tecrübemi ortaya koyuyomuş peh[signature][hline]"what" ne demek?
"ne" demek :D
Mesaj tarihi:
ayrıca beraber staff lık yaptık lafı sonuna kadar doğu gerçi o benden ayrı bir kaç yerde daha staff lık görevinden bulundu ama sonuçta bugüne kadar staff olarak 2-3 serverda görev aldım ve hepsinde yanımda staff olarak o arakadşım da görev yaptı o yüzden beraber staff lık yaptık dedim çok doğru bir laf hiç bir şekilde tecrübeni di cart tı curttu su yok bu lafın başka bir şey yazmayacağım önce git aynaya bak ona laf at sonra gel bize at[signature][hline]"what" ne demek?
Mesaj tarihi:
bak şimdi ya sinir oldum bu lafları da duyacaktık yabir kere sen bilip bilmeden bir şeyi nasıl böle aşağılama hakkını kendinde buluyorsun ya bu hakkı kim verdi sana onu anlayamadım yani noluyor durup dururken anlamadım.uo ya başlayalı 4.5 sene oldu işittiğimiz lafa bak ya[signature][hline]"what" ne demek?
Mesaj tarihi:
Bak diablotg ben burda polemi yaratmaya çalışmıoyurum ama sen sanırım uo'ya kendini o kadar kaptırmışsın ki herşeyi skill , level , güç bazında değerlendiriyorsun.. Nitekim kullandığın account'un kayıt olma tarihi 2 sene önceye dayanıyor diye kendini güçlü görüyorsun ..

Ben sadece düzeltmek istiyorum , "stafflık yapılmaz" "Bir staff'ta yer alınılır"

Örn: Zara mağzası çalışanları ; Zara'nın staff'ını oluşturur "X" kişisine sorulduğunda "ZARA'da stafflık yapıorum " yada "ZARA'da staff yapıorum" demez !

Gerçi Ultima Online'la ilgili örnek vermedim o yüzden senin gibi herşeyi Ultima Online'la bağdaştıran biri bu anlattığımı anlar mı bilemiyorum ama ölede anlatmak gerekirse ;
Ben Nebula'nın eski Seer'larından Tristan'ım yada pardon senin deyiminle eski staff Tristan'ım ben .
Ayrıca senin uo deneyimin beni zerre kadar ilgilendirmiyor , daha doğru dürüst kendini ifade edemiyorsun..
[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....

[Bu mesaj narin tarafından 08 Mayıs 2004 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
XalataN, 07 Mayıs 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
Nebula yetkilileri senden char karşılığı Script aldı demiyorum.Dikkatli okursan nebulada char karşılığı elaleme script dağıtıyorsun Quaxis scriptlerinden...

Scriptleri dağıtsa bile insanlar neden almak istesin? Paticik.Com da isteyen istediği scriptleri bulabiliyor ki şu anda Paticik.Com/Uo Emülatörleri bölümünü takip edip te scripting den anlamayan çok az kişi vardır. İyi bilen birisi de zaten istediği script i istediği şekilde yapar.

Ama başkalarına verdiyse bile (varsayım olarak) sanırım sana ulaşmadı diye yırtınıyorsun? Çok istiyorsan bendeki arşivi yolluyum da incilerin dökülmesin.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Amentes Forum
Mesaj tarihi:
arkadaşım bak sen asıl söylemek istediğin şey söylemekten acizsin bana kullandığın cümlenin yanlış olduğunu değilde tecrüben burdan belli oluyor dedin tamam haklısın alışmışız bir kere "staff'lık yaptım" lafına napayım biliyorum yanlış bir kullanım olduğunu ama bu şekilde uyarabilirdin sonuçta yanlış anlaşılmalar olmazdı değil mi?[signature][hline]"what" ne demek?
Mesaj tarihi:
Bronx acaba bu işi bir shard için mi istiyor? Yeni bir shard açılacaksa ve ya şu anki shardlardan biriyse hemen girelim :).[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin
Siz Hayatı Değştirin

Ultima Online Hakkında Aradığınız Her şey için ==> UltimaTurkiye
Mesaj tarihi:
Eski Topraklar Yeniden Yeşillenior :) ..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

[Bu mesaj RaVena tarafından 11 Mayıs 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 11 Mayıs 2004 18:39 tarihinde demiş ki:
said:
Brigand, 11 Mayıs 2004 18:38 tarihinde demiş ki:
Bronx acaba bu işi bir shard için mi istiyor?

Icinde worldbuilderlar, eski adminler vs olan bir ekip toplamak gibi bir hobisi oldugunu sanmiyorum :)

Bronx:
-OOO hos geldiniz... simdi gidebilirsiniz

:PpPp[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Kolaysa bulun..
Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler?
Neden Kamikaze pilotlari kask takar?
Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var?
Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz?
Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi?
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 11 Mayıs 2004 18:39 tarihinde demiş ki:
said:
Brigand, 11 Mayıs 2004 18:38 tarihinde demiş ki:
Bronx acaba bu işi bir shard için mi istiyor?

Icinde worldbuilderlar, eski adminler vs olan bir ekip toplamak gibi bir hobisi oldugunu sanmiyorum :)

bir üstteki mesaj quote edilmez baggio!
saka yapiyorum cilgina dönme simdi :p[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Mesaj tarihi:
bap vanq katana pls. bronx shard adı arıyorsan binbir tane var gel söliim :)[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Unlive Bir AP Üyesidir..
ps: ANTI PH
Mesaj tarihi:
Yaw Bronx kendi kendine local olarak mı oynayacan? :). Söyle server açacaksan hemen girelim :). YAni yoksa nostalji filan mı yapıyorsun :P.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin
Siz Hayatı Değiştirin

Mesaj tarihi:
İşte shard adı için siz güzel bir site. www.behindthename.com girin eski yunanca'dan ingilizye kadar her nick her isim :).[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin
Siz Hayatı Değiştirin

• Yeni Oluştur...