Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 http://www.mahou.org/i/s/m/AK.jpg http://fc56.deviantart.com/fs30/f/2008/127/b/b/Akumetsu_wallpaper_by_Nostradamo.jpg konu Nagasawa Shiina was just your average 3rd year high schooler when her parents' company went bankrupt. In order to pay the bills, her family sells her into prostitution. At her first job, a mysterious masked man crashes the party...and it's someone she knows... Akumetsu is the story of Hazama Shou, who defends his own view of justice in a vigilante manner while wearing a mask and calling himself Akumetsu. Bir iki gündür okuyorum hoşuma gitti.Güzel cinayetler dönüyor. Canı sıkılana tavsiye ederim. http://www.onemanga.com/Akumetsu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Supernatural yoksa bu gece gireceğim, varsa sık kullananlara atarım. Var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Supernatural değil aslında başta öyle gözüküyor ama ilk chapterlarda ki bütün zevkini mahvederim şimdi anlatırsam.Şiddet seviyorsan benim gibi hoşuna gider sağlam şov yapıyor adam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Bugün son sayıya kadar geldim.Animesini yapsalar bir numara olur. Özellikle Death note ve v for vendetta sevenlere tavsiye edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bende okuyorum şimdi baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 http://img61.onemanga.com/mangas/00000317/000029014/01.jpg Güzel değil mi:) Ben böyle okurken kafamda death note'a benziyor diye düşündüm.Daha hardcore yapalım diye düşünmüşler dedim. Chapter 64'ü açınca translator arkadaş ezdi beni:) 1 sene önce çıkmış death notedan.V for vendettaya benzeyen yönü daha çok sanki.Ondan da farkı her cinayetini medya veya büyük kalabalıklar önünde yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Çok hoşuma gitti benim. Bir çırpıda en son chapter'a kadar okudum. Daha da isterik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Toradora bitmeden başlamam =) Taiga chan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 en sonuna geldim bende şimdi harikaymış hakkaten çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 okuyorum daha da adamın patlaması nasıl bir saçmalıktır ya sgfdhsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Maske patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 özellikle supernatural olmaması ayrı bi hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 En çok hangi akumetsu sevdiniz peki. itfaiyeci,polis,spiker,stüdyo yardımcısı,samurai,öğrenci,uçan... Benim favorim itfaiyecidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Hepsi çok iyi ya en sevdiğim sayfa o political debate'in sonunda tam bunu tutuklamışlarken bütün seyirciler ayağa kalktı hepsi böyle çıktı ortaya,harikaydı orası.Son Akumetsu ama spesifik olarak orda debate'ye takımla gelen,aralarından en çok onu beğendim.Da hepsi aynı adam o yüzden aslında fark etmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Evet orası çok süperdi gerçekten.Temposu hiç düşmedi ben aha canlı yakaladılar derken böyle eller kalktı.Adam süper ya gerçekten polisi,bankacısı,büroktratı,başbakanı,televizyoncusu parmağında oynattı japonyayı. adam herkesi şoka sokuyor.Evil bulduğuna ölümlerden ölüm beğeniyor.Helal olsun kısaca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar