Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow tv


tunca

Öne çıkan mesajlar

www.livewarcraft.com

Şaşırtıcı, farklı, hediyeli ve interaktif bir World of Warcraft programına hazır ol! Bir grup NERD, livewarcraft.com üzerinden sizlerle buluşuyor.
World of Warcraft oynamaktan sevgilinden mi ayrıldın? Sadece bir level daha diye inleyerek saatlerini bilgisayar başında mı harcadın? Üzülme! Northrend’in buz gibi atmosferinde üşüyenlerin, Naxxramas’ın ürkütücü atmosferinde böceklerle mücadele edenlerin, “boss”lar karşısında çaresizce üzülenlerin ve tabi ki bu oyunu oynarken bizim neden deliler gibi eğlendiğimizi görmek isteyenlerin programı NERD, livewarcraft.com’da Burak Aydoğan ile başlıyor. Wow’dan en son haberler ve dedikodular MSN üzerinden tartışılıyor. Yetmezmiş gibi her hafta ilginç oyun aksesuarları tanıtılıyor. Wow dünyasından konuklar, oyun dergilerinden yazarlar programa konuk olarak katılıyor. Canlı yayınlanan raidlerde “boss”lar beraber kesilip, “wipe”lar beraber yeniyor.
Bu arada unutmadan, her hafta birbirinden güzel hediyeler canlı yayını izleyenleri bekliyor. Eğer sen de Wow tshirtleri, PrePaid oyun kartları, Wow oyuncakları ve WOLTK kazanmak istiyorsan, her pazartesi 20:15’te livewarcraft.com’da olmayı unutma!

MSN : [email protected]

alıntıdır(http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=47827347020)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence gereksiz ama ingilizce bilmeyenler, raidlere giremeyenler ve casual oynayıp da oyunun bir kısmından haberi dahi olmayanlar için güzel olabilir.

Reklam konusunda haklısın ama adamın hem kendini tanıtması hem de iyi hit alırsa reklam alması gibi faktörler de var, sadece blizz.e çalışmaz yani :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

off teknoloji tv deki mla herif çıktı. nasıl uyuzum buna ve zamanında bunun yanında olan r ve konuşma özürlüsü herife anlatamam. Bilgisayar oyunları ve donanım/yazılım ile alakalı program yapıyordu. Normal wowtv de de bu herif varsa fail. Hatunda saklıda tayfasındandı ama şimdi hatırlayamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...