Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Joscelin said: Ağzına sokmayacaksın arkadaşım onu. Farinal said: dayım masadan düştü nutella yerim said: amcam gordu testisleri patladı Raincloud said: Anneannem apartman boşluğuna atladı. nutella yerim said: amcam cinsiyet degistirdi ahahahahah yarıldım akşam akşam :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 hayatın gerçekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 sipeyskeyk said: ne bu şimdi ? aklınca ayar mı verdin ? kondom-prezarvatif kondom kelime olarak kısa olduğu için tercih ediyorlardır dedim,kelime kullanımı yani.laf sokmanın verdiği dayanılmaz istekle bi bok anlamadan saldırmışsın,olmamış fail. İnsan kendisine laf sokulurmuş gibi hissettiğinde doğal olarak cevap vermek istiyor, aynen senin yaptığın gibi. Ama ben bunu biraz daha seviyeli bir biçimde yapmayı tercih ettim. Yanlış anlamışım sadece, bu gaz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 lan,2 nizde feyksiniz sezan aksu tartısması mı yapcanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ben fake değilim bizsiziarariz dım ban yedim spacecake aldım sonra bidaha ban yedim bunu aldım,yönetimle aram pek iyi değil de... eralp iğrençleşmeyin derken sana demedim senden sonraki mesajları okursan adamlar kibarca "dişi cinsel organı" muhabbetine geçmiş,ona istinaden dedim.benim yazdığımı başka yere çekince de haliyle sinirlendim fazla sert çıktıysam affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 topak (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 sipeyskeyk said: ben fake değilim bizsiziarariz dım ban yedim spacecake aldım sonra bidaha ban yedim bunu aldım,yönetimle aram pek iyi değil de... eralp iğrençleşmeyin derken sana demedim senden sonraki mesajları okursan adamlar kibarca "dişi cinsel organı" muhabbetine geçmiş,ona istinaden dedim.benim yazdığımı başka yere çekince de haliyle sinirlendim fazla sert çıktıysam affola. Öptüm :D . LAyn ben 2002 kayıtlıyım adam olun. Siz yokken ben vardım :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Öpüşün barışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Et ete değcek AGA.Prezo sux :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 forumtr olmuş burası yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 hiiiiiii ne dediiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 fastreloader said: forumtr olmuş burası yalnız evolution complete. (overmind tonuyla söylenecek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar