Snefru Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Feto tayfası böyle güzel site yapamaz misyoner işi bu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 feto da istediğini yapar istedikten sonra. misyoner işi bu tabii yine de, bariz. müslimleri convert etmek için umutsuz bi girişim olmuş, allahı falan katıp. 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Penthesilea said: Ama Harun Yahya mesela Isa'yi cok sokar meselelere, ama referanslari kurandan verir. sanıyorum ki kitapları çeviri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Penthesilea said: Bunlar fetocu degildir ya direk hristiyanliga cagiriyorlar cunku, ama yontem cok garip ya turban, rab, allah falan, kafam karisti lan okurken. Ama Harun Yahya mesela Isa'yi cok sokar meselelere, ama referanslari kurandan verir. yontem cok mantıklı,adamlar rönesans oncesi batıl hristiyanlıgı kullanarak misyonerlik yapıyo cunku bize gore modern hristiyan gavur oluyo,azcık bagnazlık karıstırmak turk toplumunu daha kolay etkiler,süt sevmeyen cocuga neskuik vermek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 allah otobiyografisini mi yazmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 nutella yerim said: süt sevmeyen cocuga neskuik vermek gibi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Rahan said: ben bu allahla söyleşi de, 10 emiri falan anlamadım? musa ya gelmişti onlar? müslüman mı misyoner mi yahudi mi ben anlamıyorum ki ne acaip bi site? "bütün teistler toplandık" gibi bişi olmuş 10 emir tüm ilahi kitaplarda var. İncilin içinde eski ahit de olduğu için 10 emir Hıristiyanlar için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 prayvisi hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 feto diyenlere lol fetonun siteleri bu kadar güzel tasarıma sahip olamaz diyenlere 2x lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 SENİ SEVİYORUM ALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 oha adam acildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Şimdi ben de inanmıyoruma ama ara sıra bazı bazı inançlarla dalga geçmenin bokunu çıkarıyormuşsunuz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Şimdi ben de çok ağır müslimanım ama ara sıra bazı bazı "sus konuşma eleştirme mizah yapma" diye diye inanmayanları da iyicene kendimizden soğutuyoruz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 helm'i tanımak isteyen varsa bana öm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bence özellikle müslümanlıkla(yada diger dinlerle) alay edilmedigi sürece tanrı konusu her zaman mizah yapılabilir.yigit özgür bunun çok iyi bir örnegi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Dini inançlar ile alay kimine az rahatsız etse de bazılarımıza çok rahatsız gelebilir o yüzden kilitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar