Astral Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Merhabalar, Oyunu bırakıyorum süper paladinim yeni sahibini arıyor :) Karakter armory Migrate açık Retri PvE Set: valorous chest, leg, heroes gloves, + nax gear 4k AP, 30,84 critical, 230 hit, 64 expertise rating, 328~(%10) haste rating unbuffed Retri PvP Set: hateful gloves, shoulders, helm / deadly necklace, bracer, ring, back + darkmoon chaos deck 616 resilience, 3780 AP, %28,26 critical, 20,640 HP unbuffed Tank Set: Naxx normal ve heroic gear şu an retri build olduğum için tam statları yazamıyorum, 541 def, raidde 32~33k HP, parry ve dodgeda ortalama %19 bu contentte malygosa kadar mt olarak tankladım. Healing set: Naxxdan valorous eldiven, random chest, shoulder ve bracer var. Heroiclerden itemlar var kasılırsa kolayca adam edilebilir. Profession: JC / Enchanting kasılmış halde. JC designlarda yok denecek kadar az eksik var. Hali hazırda: 11k gold, çinli değilim birikti işte :) 40 emblem of heroism 11 emblem of valor 11k honor Epic flying mount Reputation: Sons of Hodir hariç, northern factionlarıyla revered veya exalted. 700 YTL Account kendi üzerimedir ve bütün bilgileriyle teslim edilir. Lütfen mesaj ile ulaşınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 valla iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 up! Traveller Mamutu var artık, 3 kişi binilen. Albino Drake var "Obtain 50 mount" rewardı. Retri Pve geari 4x valorous, khel 10 dan weapon raidlerde top dps Retri PvP gearı full hateful / 1 deadly + honor itemlar Holy PvE Gearı var artık 2k spell dmg var üstünde. Holy PvP gearı var full hateful + honor itemlar 2k kadar arena puanı, 3k gold var. Tank gearı var full epic 10/25 man karışık gear. End content her yeri tanklayabilir. e paladin arıyorsanız daha ne? fiyatıda 650'ye düşürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 oyunu bırakamamak mı daha acı yoksa o kadar emek harcanan karakteri 3 kurusa satmak mı.. bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 valla satınca insan rahatlıyor. eğer elinin altında bi yerlerde duruyorsa hep dürtüyor seni aç oyna diye. satmak en iyisi. delete etmek bile kurtarmıo çünkü geri dönüşü var bi ticketa bakıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yahu o değil kimseden ses çıkmıyor.. nerede bulacaksınız bir daha böyle pala'yı arkadaşlar :) yok mu ilgilenen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Sartharion thrashlerinden sonra aldım SS'i. Raid bufflı hali.. Sartharion fightında da DPS'de 1. idi karakterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 600'e düştüm fiyatı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 burda satmaya calisip yazik ediyosunuz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 karakter dengesizse alan olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Oyunda karakterin reputationu hiç iyi değil bilginize :) Genede hayırlı satışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 selam ben bundan daha fazla edebilecek shamanımı 650 ye satabildim. inşallah satabilirsin istediğin fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 aquila dogru demiş, yabancı sitelerde talep daha yüksek ayrıca alım gücü de daha yüksek, belki koymuşsundur wowtrade'e falan ama koymadıysan koymanı öneririm. 400-500 euroya falan gider bu karakter kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Karakterimin reputationı iyidir, herkes beni sever ignore listemde sadece bir kaç terbiyesiz kuş beyinli vardır. Yukarıdaki şahısda o çeşit bir magandadır. Teşekkürler, doğru söylüyorsunuz belki ama ben genede bir Türk'e satmak istiyorum yabancılara güvenemiyorum.. Güvenilir bir site biliyorsanız genede şansımı deneyiyim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 wowtrade.dk güzel gibi. middlemanler var onlarla yapıyorsun alışverişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 danimarkalılar takılıyor oraya galiba :) ben gene milletimden şaşmiym.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Astral said: Karakterimin reputationı iyidir, herkes beni sever ignore listemde sadece bir kaç terbiyesiz kuş beyinli vardır. Yukarıdaki şahısda o çeşit bir magandadır. Teşekkürler, doğru söylüyorsunuz belki ama ben genede bir Türk'e satmak istiyorum yabancılara güvenemiyorum.. Güvenilir bir site biliyorsanız genede şansımı deneyiyim arkadaşlar. Cıx cıx cıx... Paticikte nasıl konuşman gerektiğini halen öğrenememişsin. Daha aönce atmış olduğun konu mesajları ve başlıklarındanda bunu şimdi görebiliyorum. Ben burda baltalama adına değil, sadece insanlar neyi alıyor bilsin diye söyledim. Seninle hısımlığım oyunda kalır... Seni gerçek hayatta zaten muhattap dahi almam. Ama kelimelerini dikkatli seçmelisin. O kadar söyliyim. PS: Modlardan bunu yazmak zorunda olduğum için ayrıca özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 gereksiz yere tartışmayalım bence. rep iyidir kötüdür migrate açıksa migrate yaparsın bi sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 nick değiştirirsin olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 oda bi seçenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 550'ye düşürdüm fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 500.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 haaala satışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 450 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sirf isin degistirmekle olmuyor, gene ayni friend listte farkli isimle gozukuyorsun millete sanirim. ya da ben oyle biliyorum. en kesin cozum migrate boyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar