Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Volkswagen Bluesport Concept


Kharon

Öne çıkan mesajlar

Autoblog veya direk detroit de neler oluyor neler bitiyor takip edenler sanirim coktan gormuslerdir.



Audi tt ile vw scirocco kenar kosede biseyler karistirmislar ve bence cooook guzel olmus.

180 beygirlik 2 litrelik dizel motoru 2 kisilik aracta koltuklarin hemen arkasinda yer aliyor. sanirim r8 dizelden sonra bu tarz bi sey bi ilk? Bu olmasa bile rwd roadster fikri oyle olsa gerek.

1750rpm de 350nm tork uretmeye baslayan motor(cok yeni bi rakam degil sanki) 100km ye 6.5sn de cikip buna ragmen averaj tuketimin 4.3-4.4l/100km civarinda olacagi spekule ediliyor.

Koskocaman dizel motora ragmen onden arkaya 45:55 lik bi agirlik dagilimi saglamislar ki, bu tarz kisa bi arac icin bence hayli buyuk bi basari, one balast mi koymuslar, motor hakkaten ortaya o kadar yakin mi veya farkli malzemelerle arkayi hafifletme yoluna mi gitmisler yazmiyordu.

Autoblog sayfasi ve farkli fotograflar bulunan google trans. tarafindan cevrilmis autobild sayfasi icin linklerden buyrun efem.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Chaotic said:
arkadaş bu arabayı yapıyolar üstüne bide 80 90 milyar fiyat biçiyolar ondan sonra biri gidiyor 80 90 milyar verip bu arabayı satın alıyor. çok büyük para bu ya! 40-45 aylık mühendis maaşı ediyo. adam alıyo bunu geziyo..


80 90 milyar para mı be.. Elimin kiri :) Adam kazanıyor veriyor parayı? Türkiye de mühendislerin aldıgı maaşı yurtdışı ile kıyaslama.. Araba da bir opel gt havası var sanki

Benin soracagım soru şu:

Bu arabada motor arkada peki ya çekiş?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:
acıkcası son 2 yıldır gordügüm her vw konsepti gibi bu da gayet hos duruyor.


Aynen benimde ilk bu aklima geldi ama sonra aklima scirocco
ornegi geliyor, onun icinde eos ile golf var vw kendi kuyusunu kazar dendi ama arac sonunda cikti.

vw halk arabasi kilifindan cikip luks kesime hitap edecek araclar cikarttikca benim bu tarz conceptlere karsi umudum artiyor acikcasi.

@prozzak
araya dereye gizli gizli yazmisim sanirim gozunden kacmis, evet arac arkadan itisli.


@paramecium
Maalesef arac icleri konusunda katiliyorum, passatdan inip passat cc ye binince, veya eos dan scirocco ya, ayni sekilde golf den jetta ya hatta boraya caddy e kadar tum araclar ayni. topu topu 3 tane kaliplari var, arac boyutun gore havalandirmalarin boyutu degisiyor bir tek sanki.

Edit:

tipi konusunda japon yorumunu da katiliyorum fakat on panjur muhtemelen scirocco ya benzeyecektir, passat cc de de o tarz bi tasarima dogru yollu gozukuyor vw. ki bence oldukca hos oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aracın motorunun arkada olup arkadan itişli bunun satışa çıkacagına inanmıyorum. Bu tasarımdan gerçeğe dönerken kesinlikle vw mühendisleri diyeceklerki abi önde o kadar yer var öne koyalım.. Şu dakikaya kadar hiç arkadaş itişli araba yapmadık şimdi de yapmayalım diyip önden çekişli yapacaklar o zamanda bu arabanın hiçbir esprisi kalmayacak.

Bu araç sadece motoru arkada olup arkadan itişli oldugu için satar diyorum ama yürekleri varsa wolfsburg luların

Büyük lokmayı yutacaklar mı?

Bir arabaya sportif diyebilmek için bence öncelikli şart gücün aktarımından başlıyor.. Beygirden degil.. Bunu ne zaman anlayacak bu salaklar onu merak ediyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...