Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mul Edit ve Bazı Şeyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar. Benim soracağım sorular RunUO kullanan bir emu için geçerli öyle düşünürseniz sevinirim.. :D

1 - RunUO serverında kendi clientını kullanamaz mısın? Open-Source bir 6.0.0.0 sonrası client bulunmakta mı?
2 - Böyle bir client varsa sanırım razor ile custom client kullanarak girilebiliyor??
3 - Bir sphere serverda .mul dosyası yerine kendi yaptıkları .BLAH uzantılı dosyalar kullanılıyordu. Bu sanırım open source client olursa kolay olur. Olmazsa başka bir yol var mı?
4 - Hem .mul hem de .blah uzantılı dosyaları kullanmasını sağlayabilir miyiz??
5 - Mul editing özellikle anim'lerde (oyun içinde eldeki silah, kalkan ya da yaratıklar) için sorunlar çıkarır mı yoksa stabil sistemler mevcut mu?

şimdiden sağolun mucuks :D
Mesaj tarihi:
normal oyunun clientlarından lazım iris te çok hata var ya ben sevemedim bir türlü..

mesela atıyorum 6.0.9.2 mesela ya da 6.0.0.0 dan sonra herhangi biri :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
zgrw'nin gösterdiği client opensource clienttir.bahsettiğin şekilde client editleyebilmen için assembly ile clienti montajlanabilir hale getirip yeniden oturup ince ince ayar yapman lazımdır ki... bu bahsettiğim şeyin yapılabilir olması için client üzerinde ve dil üzerinde çok pratiğinin olması gerekiyor.o yüzden maalesef yapamazsın.

piyasada kendi clientimizi yaptık diye gezinenlere de inanma opensource istiyosan iris kullan şeklin olsun;)
  • Yeni Oluştur...