Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Olmasa bile sınıf başkanı ol. Kidem yap. Görsellik kas. Bir kaçtanede etkinliğe katıl. Sosyal çocuk ol. Sonra tekrar git. Ama unutma çirkinsin deme ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Eralp said: ssg said: ha bu arada aynısı benim başıma gelmişti , kızın gözleri dolunca dayanamayıp şaka yaptım demiştim sdf Sonuç noldu? :Dhala sevgiliyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Amuhahaha! Dürüst çocuk, ne yapsın? Bunu söyleyen adam zerre sır saklayamaz. İçinde durmaz bişi, kurtlanır, döküverir. Kız bunu farkedip affetsin bence muhahauuaha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Otur aptallığına ağla açık ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Durum o kadar vahim değil,devam et sen.sadece direk sana aşık oldum demen saçma olmuş. sınıf başkanı +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Sevgi...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 müdür bile kurtaramaz böyle bi faili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ginaly said: Pikachu* said: dedim şaka yaptım felan zaten hayatın dalga felan dedi kesin bende senin için dalgayım dedi ne bilyim ya böyle tepki vereceğini edit:Kızda çok güzel ya nerde lan edit? Ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 kurtarılamıcak bi dürüm değil. zaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Akhlaur said: ginaly said: Pikachu* said: dedim şaka yaptım felan zaten hayatın dalga felan dedi kesin bende senin için dalgayım dedi ne bilyim ya böyle tepki vereceğini edit:Kızda çok güzel ya nerde lan edit? Ahahahaha. of öldüm :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 abi daha bok durumlar bile kurtarılabiliyo. kurtarmak için yetenek de gerekmiyo aslında ama olay daha sıcakken kıvırmaya çalışmak lazım. kendimden biliyorum, çok bok bi durumda aralıksız 30dk boyunca yalan üzerine yalan atıp, bütün herşeyi birbiriyle ilişkilendirip yırtmıştım bi olaydan. herneyse geçer zamanla, 2 gün sonra çıkıyoruz lan eheremehere diye konu açarsın buraya.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Stblack said: ya sanırım gotunu kaldırmama icgudusuyle yapmıs o hareketi de yani onu yapmanın farklı yolları var neyse artık:) Nasıl yolları var ya.Öğrenmek lazım. <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 karşındakini aşağılamadan, kendini yüceltmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 şimdi kız senden hoşlansaydı ağzının ortasına 2 tane çakardı , demek ki senden hoşlanmıyor . dümdüz mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Osso said: Kaloriferin önüne çağır konuş... bundan daha iyi bir öneri hayatında göremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 balon said: şimdi kız senden hoşlansaydı ağzının ortasına 2 tane çakardı , demek ki senden hoşlanmıyor . dümdüz mantık. Kız bu lafımdan sonra küfür etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 DoruK said: karşındakini aşağılamadan, kendini yüceltmek gibi. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar