Bah Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 öle tabi ya kalorifer ya tuvaletin önü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ayıp lan kıza çirkin demişsin resmen unut o kızı sen bence ya da bayağı bir pohpohlaman lazım kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 yeter vurmayın adam öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ben nasıl bakcam yüzüne bir daha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Hardter said: bırak o seni arar ararmı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 güzel değilse arar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 güzelse yüzüne bile bakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 arar arar. -ya geçen gün bana çirkinsin demiştin, öyle mi gerçekten ^^ yapar sen de ayarı verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 abi cocugun durumu kötü hakkaten ya yavrum neden cirkin dedinki simdi sen bak oldu mu ama kız seni cok seviyoki inanilmaz bozulmus telefonu neyim kapamis saka yapmistim ya cirkin olsan sana nasil asik oliyim ben inan cok üzdün beni neden telefonunu kapadin falan de ici cız eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 dedim şaka yaptım felan zaten hayatın dalga felan dedi kesin bende senin için dalgayım dedi ne bilyim ya böyle tepki vereceğini edit:Kızda çok güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 SS OR DİDNOT HAPPEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 güzel kız = sana benzer bir erkeği kısa bir süre içersinde bulabilecek kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ulan madem guzel niye guzel degilsin diyorsun allah allah olm alirsin gönlünü deki ya senle konusurken cok heycanlaniyorum ole espiri yapiyim falan derken o heycanla yaptim bi salaklik affet noooooolur de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Pikachu* said: dedim şaka yaptım felan zaten hayatın dalga felan dedi kesin bende senin için dalgayım dedi ne bilyim ya böyle tepki vereceğini edit:Kızda çok güzel ya nerde lan edit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 dostum bi kıza sen güzel değilsin dersen kız kaldıramaz o lafını.üzerine bi de sana aşık oldum dersen o daha da beter.kızda gurur yoksa iyi şansın olabilir aksi taktirde maaleef 8-) ama zamana bırak hani unutsun biraz ondan sonra duruma göre ayar ver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 denir mi öyle şey, fail olmuşsun direk. çirkin demiş kıza ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Biri buraya Nuri Alço faili koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Hardter said: bırak o seni arar budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ginaly said: Pikachu* said: dedim şaka yaptım felan zaten hayatın dalga felan dedi kesin bende senin için dalgayım dedi ne bilyim ya böyle tepki vereceğini edit:Kızda çok güzel ya nerde lan edit? editten anlıyo. kıza edit çeksin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Abi aynı sınıfta değil misiniz, bi şekilde ortam oluştur filan konuş kızla bolca. Yüzyüze konuşma işlerinde başarılı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ginaly said: Pikachu* said: dedim şaka yaptım felan zaten hayatın dalga felan dedi kesin bende senin için dalgayım dedi ne bilyim ya böyle tepki vereceğini edit:Kızda çok güzel ya nerde lan edit? ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Kız güzelse neden güzel değilsin dedin:S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 zamana bırakcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bence yeni sulara yelken aç, o gelirse gelir zaten.. gelmezsede fifi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar