Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapmam Lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi cocugun durumu kötü hakkaten ya
yavrum neden cirkin dedinki simdi sen bak oldu mu
ama kız seni cok seviyoki inanilmaz bozulmus telefonu neyim kapamis
saka yapmistim ya cirkin olsan sana nasil asik oliyim ben inan cok üzdün beni neden telefonunu kapadin falan de ici cız eder
Mesaj tarihi:
dedim şaka yaptım felan zaten hayatın dalga felan dedi kesin bende senin için dalgayım dedi ne bilyim ya böyle tepki vereceğini

edit:Kızda çok güzel ya
Mesaj tarihi:
ulan madem guzel niye guzel degilsin diyorsun allah allah olm alirsin gönlünü deki ya senle konusurken cok heycanlaniyorum ole espiri yapiyim falan derken o heycanla yaptim bi salaklik affet noooooolur de :D
Mesaj tarihi:
Pikachu* said:
dedim şaka yaptım felan zaten hayatın dalga felan dedi kesin bende senin için dalgayım dedi ne bilyim ya böyle tepki vereceğini

nerde lan edit?
Mesaj tarihi:
dostum bi kıza sen güzel değilsin dersen kız kaldıramaz o lafını.üzerine bi de sana aşık oldum dersen o daha da beter.kızda gurur yoksa iyi şansın olabilir aksi taktirde maaleef 8-)
ama zamana bırak hani unutsun biraz ondan sonra duruma göre ayar ver..
Mesaj tarihi:
ginaly said:
Pikachu* said:

nerde lan edit?

editten anlıyo. kıza edit çeksin bence
Mesaj tarihi:
ginaly said:
Pikachu* said:

nerde lan edit?

ahahhaha
  • Yeni Oluştur...