xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 yaklaşık 1 hafta önce faturalı turkcell aldım almadan önce turkcell in kendi sitesindeki tarife fiyatlarını ve kendi konuşma miktarlarımı hesaplayarak kafama göre aylık bir fatura bedeli çıkardım fakat hat açılalı ve ben kullanmaya başlayalı 6 gün oldu ve beklediğim değerden tam 5 kat fazla fatura yazıyor güncel fatura tutarında.?!wtf! tarife kampuscell + genc paket + internet paketi acaba ben mi bi yerde yanlış yapıyorum hattı aldığımdan beri aynı numara ile toplam 7 saat konuşmuşum 1 saatte diğer turkcell operatorlerıyle şimdi 10dk 12kuruş kdv falan dahil 7 saat x 60= 420 dakika/10dk= 42x12 kurus= 504 kurus=5 ytldeğil mi? hergun 5sms den sonrası bedava 5x6=30 sms 13kurusx30=390kurus=3.9ytl gerçekten güncel fatura rakamı abartı yazıyor şu an? benmi çok salağım bişeyi atlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 10 dk. 12 Kr diyolar ama 10 saniye bile konuşsan 12 Kr. yazıyorlar. ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 5ytl nerde 110 ytl nerde ama?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 dielim ki her konuşman 30 sn. sürüyor ortalama, toplam görüşme süren 7 sa=420 dk 420/0.5=840 840*12=10080 Kr=100TL 80Kr tabi 30 sn. bir varsayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 benim yalnız bir konuşmam asla 30sn sürmez 7 saat dediim gibi tek bir numara ile yapılmıştır oda her açtığımda min30dk konuşmuşumdur ortalamasıda 45dk dır yinede fazla değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 vede her 10dk sı 12 kurus dakikası değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 arayıp müşteri hizmetlerine sorsan daha kolay olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 onlar tam bi salak ya anlatıyorum böyle böyle falan diye oda biz sizin konuşmanızı bilemeyiz işte 10dksıda 12 kurus 6sn side falan diyorlar + söylemeyi unuttum cuma günü full bedava günüydü ama o gün de faturada güzel bi artış oldu onu da söylediğimde 64 saatlik limitten konuşmuşsunuz dediler ama inanmıyorum kesinlikle böyle olmaması gerekiyordu başka kullanan arkadaş var mı faturalı turkcell kampuscell?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Telefonunda bir sakatlık olmasın, GPRS'e habersiz bağlanan program falan? Karşı taraf da Kampüs mü ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 burdan yazıyımda benim gibi bilmeyenlerin de haberi olsun evet ben biraz da fatura korkusu ile devamlı telefondan guncel fatura detayını ogrenmek için mesaj atıyordum en az 20-30 kere atmısımdır ve bir mesajın faturaya bedeli 78kurus 78x25 20 ytl ediyor teşekkürler turkcell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 1 kez fatura ogrenmek 3 sms karsılıgında oluyor yani o yüzden 78 kurus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 xlaidehlevar said: burdan yazıyımda benim gibi bilmeyenlerin de haberi olsun evet ben biraz da fatura korkusu ile devamlı telefondan guncel fatura detayını ogrenmek için mesaj atıyordum en az 20-30 kere atmısımdır ve bir mesajın faturaya bedeli 78kurus 78x25 20 ytl ediyor teşekkürler turkcell euheu internetten online işlemler ile görebiliyor olman lazım bunu, bir bak oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 görülüyo evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bilmiyordum ki ama en kötüsü turkcellin sitesinde o kadar araştırmıştım turkcelli olmadan once ama bu servıs hakkında sımdı de baktım hala ucret konusunda bısey yazmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 FaturaCell Ücretlendirme kısmına girersen yazıyor gayet açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ama bana hattı alırken turkcell menuden yapacagım her işlemin bedava oldugunu soyledıler?hanı telefonun menusunde cıkan turkcell menu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Yalan söylemişler bariz oha :p Ben ezelden beri biliyorum bu servisin paralı olduğunu mesela, 15 günde bir falan anca bakarım onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 inanamıyorum ya 24 saat gps telefon konuşması internet email kullanıyorum guncel fatura sorgulama kadar tutmamıs off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 turkcell in dakikası, normalden bi 10 saniye daha kısa sanki, 6 dakika konustum diyosun 7 dakika konusmussun görünüyor mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bir de; 10dksı x kuruşsa, 10dk'yı geçtikten sonra konuştuğun dakikalarda epey hızlı sayıyor kontörleri. Kapatıp yeni bir 10dklık konuşma yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 yok öyle değil o 10dk dan sonra da 10dk sı x kuruşa konuşuyorsun dediğim gibi tek sorun güncel fatura öğrenme servisinin ücretli olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 epic fail mi diyorlar ne diolar buna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 turkcell'in bişiliği diolarda ban yememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar