Mertk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Selam millet , benm bi arkadasın bi sorunu var hicbi siteye giremiyo , maillerine bakamıo nedeni hicbi sitedeki resimler cıkmıo sanırım pc nin ayarlarıyla oynamıs bende anlattıgından bişi anlamadım pek yardım edebilirseniz sevnrm... (noktasına dokunmadan arkın soledikleri) -sana oluyo mu bilmiyorum ama bazen site açılırken bütün linkler böle solda liste halinde sıralanır alt alta resim çıkmaz o işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 başka bi tarayıcı kursun. mesela ie kullanıyosa firefox denesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Eğer yanlış tahmin etmiyosam, Firefox'ta bunu yapan bi ayar var. Sayfayı düz metin ve linkler halinde gösteriyo, her türlü stili es geçiyo yani. İngilizce Firefox'ta menüden şu yolu izleyince açıp kapatabiliyosun o özelliği: View -> Page Style. No Style seçersen sayfayı düz çıkarır, basic page seçersen sayfayı düzgün çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ie için şurdan düzelmesi lazım http://www3.picturepush.com/photo/a/1316311/img/1316311.jpg ayarları geri yükle yapsın direkt, olmadı sıfırla yapsın altından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar