Stblack Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Şimdi arkadaslar biraz tavsiyeye ve bir kaç farklı bakış açısına ihtiyacım var öncelikle onu belirteyim hani geyik yapılmayacak bir konu ama gene de paticiktir, her şey olabilir onun için baştan geyikler olacaksa bile minimum seviyede tutulmasında yarar görüyorum. Gelelim konuya..Benim bundan 5 sene önce bir sevdiceğim vardı, ayarlayana kadar 2 ay falan peşinden koşmuştum sonra herşey istediğim gibi oldu bir ilişkiye başladık ama bu sefer ben soğudum ve işi çokta uzatmadan ayrıldım.2 hafta falan sürmüştü sanırım.Her neyse biz bu kızla yıllardır görüşmüyoduk bu süreç içerisinde 1 ya da 2 kere görmüşümdür o da sadece selamlaşmıştık.Fakat 2 hafta önce falan bir şekilde tekrar oturup konuşma fırsatımız oldu.Çok özlediğimi, ona karşı boş olmadığımı hissettim. Şimdi sorum şu; eğerki yeniden başlama gibi bir durum olursa bu olayın ne gibi artıları ve eksileri olabilir acaba denilenin aksine(1 kere bittiyse 1 daha başlamamak lazım) biz başarılı olabilir miyiz. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 denemeden bilemezsin. ayrıca yaş kaç? 5 sene önce olan düşüncenle şimdiki bir olmayabilir niye güzin abla gibi yazdım lan ben böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Stblack said: 1 kere bittiyse 1 daha başlamamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 yaş 23.2mizde muhtemelen çok değiştik en azından 18 yaşındaki düşüncelerimle şu andakiler pek örtüşmüyor en azından bunu söyleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Bence kendi iyiliği için kızı rahat bırak. Yok öyle sevdim peşinden koştum, ama olmadı soğudum deyip sonra oturup konuşunca, çok zaman sonra, "yahu ben boş değilmişim" kafaları. Elbette ki boş değilsin ki. Kızı bırakırken de değildin çünkü. Geçen sürede köprünün altından ne sular akmıştır, zaten bir de kötü filan bitirdiysen o kız almaz seni geriye. Şımarıklığınızla hatunları böyle çileden çıkarıp sonra da "eki boş değilim" yapıyorsunuz. Geçici şeyler bunlar. Bırak o kızı sdf. Çok ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 2 hafta sonra yine sıkılırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 2mizde kötü olan hiçbir şey hatırlamıyoruz.Gayet adam gibi ayrılmıştım zamanında benimle ilgili kötü olan hiçbir şey hatırlamadığını söyledi aynı şekilde ben de aynı şeyleri düşünüyorum. O zaman yaptıklarım saçma geliyor zaten çocukluk işte çok fazla hata yapılınabilior.Her neyse zaten 2mizinde iyiliğini istediğim için buraya açtım konuyu mantıklı bir karar almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 18'mişsin yahu, çık bişe olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Llama said: 2 hafta sonra yine sıkılırsın.. Sıkılmasanda,o kız sıkılıcağını düşünüp kabul etmeyebilitesi yüksek. Nasıl ayrıldığına da bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Stblack said: 2mizde kötü olan hiçbir şey hatırlamıyoruz.Gayet adam gibi ayrılmıştım zamanında benimle ilgili kötü olan hiçbir şey hatırlamadığını söyledi aynı şekilde ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 utopia said: Bence kendi iyiliği için kızı rahat bırak. Yok öyle sevdim peşinden koştum, ama olmadı soğudum deyip sonra oturup konuşunca, çok zaman sonra, "yahu ben boş değilmişim" kafaları. Elbette ki boş değilsin ki. Kızı bırakırken de değildin çünkü. Geçen sürede köprünün altından ne sular akmıştır, zaten bir de kötü filan bitirdiysen o kız almaz seni geriye. Şımarıklığınızla hatunları böyle çileden çıkarıp sonra da "eki boş değilim" yapıyorsunuz. Geçici şeyler bunlar. Bırak o kızı sdf. Çok ciddiyim. bu yanlı cevabına çok kibar bir yanıt vereceğim selinciğim. Kızlar aynı boku yemiyo mu sanki!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ne yaşadınız ve tam olarak neden ayrıldığınıza bağlı aslında. Her zaman eski sevgiliye dönmeme taraftarıyım. Kızların soyu mu tükendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 daha önce onunla çıktığın için, yine seni kabul edebilecek, seni reddetmeyecek biri olarak algılıyorsun. bu yüzden de ondan tekrar hoşlandığını düşünüyorsun. aslında düşündüğün şey, "bu kız bir kere beni kabul etti, demekki ben onun için kabul edilebilir bir erkeğim, o zaman yanaşayım, belki yine çıkarız". karşına başka bir kız çıksa ve o da seni kabul edeceği garantisini verse anında bu kızı bırakırsın. ama etrafındaki hemen hiçbir kız bu garantiyi baştan vermeyeceği için, aslında çok daha uygun olarak düşündüğün kızlara yanaşıp risk almak yerine, garanti olarak gördüğün kıza yanaşıyorsun. hepimizin başına geliyor böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ginaly bu açıdan düşünmemiştim hiç.Haklı olabilirsin bak ii oldu farklı yorumlar rulz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Dynun said: utopia said: Bence kendi iyiliği için kızı rahat bırak. Yok öyle sevdim peşinden koştum, ama olmadı soğudum deyip sonra oturup konuşunca, çok zaman sonra, "yahu ben boş değilmişim" kafaları. Elbette ki boş değilsin ki. Kızı bırakırken de değildin çünkü. Geçen sürede köprünün altından ne sular akmıştır, zaten bir de kötü filan bitirdiysen o kız almaz seni geriye. Şımarıklığınızla hatunları böyle çileden çıkarıp sonra da "eki boş değilim" yapıyorsunuz. Geçici şeyler bunlar. Bırak o kızı sdf. Çok ciddiyim. bu yanlı cevabına çok kibar bir yanıt vereceğim selinciğim. Kızlar aynı boku yemiyo mu sanki!!!!111 mod küfür etti, ban:/ banane arkadaşım, ben duruma göre yorumluyorum, aynı şeyi bir hatun yapmış olsa ona göre yazardım. bunda da ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 kıvırma kabul edilmiştir. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bu işin kızı erkeği yok ya.Kızları da görüyoruz neler yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ahahahahaha =) Dinan'a bak be :) Nasıl kaynatıyor ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bence 18 yas ile 23 yas arasi ucurumlar olabilir. iki yas doneminde de etkilemisse seni, demekki bos degilsin. 18 yasinda cocuklugun verdigi hatalari tekrarlamayacagindan eminsen, mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 exten next olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 yanlış topik , yanlış acc =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 5 yıl yeterince uzun bir süre bence (pardon othranx'in acc'u açık kalmış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 İntikam soğuk yenen yemekmiş ya, başlarsın ilişkiye 3 haftasonra kız ben soğudum der bırakır, kıvrana kıvrana can verirsin. Bence hiç başlama :D. Dev patlarsın söliyim :D. Kız milleti kincidir, unutmaz. edit: unutmazı ekledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 evet ama kinci degilse cok mutlu olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Pikachu* said: exten next olmaz kesinlikle buna inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar