Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski sevgili.

Stblack

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaslar biraz tavsiyeye ve bir kaç farklı bakış açısına ihtiyacım var öncelikle onu belirteyim hani geyik yapılmayacak bir konu ama gene de paticiktir, her şey olabilir onun için baştan geyikler olacaksa bile minimum seviyede tutulmasında yarar görüyorum.

Gelelim konuya..Benim bundan 5 sene önce bir sevdiceğim vardı, ayarlayana kadar 2 ay falan peşinden koşmuştum sonra herşey istediğim gibi oldu bir ilişkiye başladık ama bu sefer ben soğudum ve işi çokta uzatmadan ayrıldım.2 hafta falan sürmüştü sanırım.Her neyse biz bu kızla yıllardır görüşmüyoduk bu süreç içerisinde 1 ya da 2 kere görmüşümdür o da sadece selamlaşmıştık.Fakat 2 hafta önce falan bir şekilde tekrar oturup konuşma fırsatımız oldu.Çok özlediğimi, ona karşı boş olmadığımı hissettim.

Şimdi sorum şu; eğerki yeniden başlama gibi bir durum olursa bu olayın ne gibi artıları ve eksileri olabilir acaba denilenin aksine(1 kere bittiyse 1 daha başlamamak lazım) biz başarılı olabilir miyiz.

İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kendi iyiliği için kızı rahat bırak. Yok öyle sevdim peşinden koştum, ama olmadı soğudum deyip sonra oturup konuşunca, çok zaman sonra, "yahu ben boş değilmişim" kafaları. Elbette ki boş değilsin ki. Kızı bırakırken de değildin çünkü.

Geçen sürede köprünün altından ne sular akmıştır, zaten bir de kötü filan bitirdiysen o kız almaz seni geriye.

Şımarıklığınızla hatunları böyle çileden çıkarıp sonra da "eki boş değilim" yapıyorsunuz. Geçici şeyler bunlar. Bırak o kızı sdf.

Çok ciddiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

2mizde kötü olan hiçbir şey hatırlamıyoruz.Gayet adam gibi ayrılmıştım zamanında benimle ilgili kötü olan hiçbir şey hatırlamadığını söyledi aynı şekilde ben de aynı şeyleri düşünüyorum.

O zaman yaptıklarım saçma geliyor zaten çocukluk işte çok fazla hata yapılınabilior.Her neyse zaten 2mizinde iyiliğini istediğim için buraya açtım konuyu mantıklı bir karar almak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

utopia said:
Bence kendi iyiliği için kızı rahat bırak. Yok öyle sevdim peşinden koştum, ama olmadı soğudum deyip sonra oturup konuşunca, çok zaman sonra, "yahu ben boş değilmişim" kafaları. Elbette ki boş değilsin ki. Kızı bırakırken de değildin çünkü.

Geçen sürede köprünün altından ne sular akmıştır, zaten bir de kötü filan bitirdiysen o kız almaz seni geriye.

Şımarıklığınızla hatunları böyle çileden çıkarıp sonra da "eki boş değilim" yapıyorsunuz. Geçici şeyler bunlar. Bırak o kızı sdf.

Çok ciddiyim.

bu yanlı cevabına çok kibar bir yanıt vereceğim selinciğim.
Kızlar aynı boku yemiyo mu sanki!!!!111
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce onunla çıktığın için, yine seni kabul edebilecek, seni reddetmeyecek biri olarak algılıyorsun. bu yüzden de ondan tekrar hoşlandığını düşünüyorsun. aslında düşündüğün şey, "bu kız bir kere beni kabul etti, demekki ben onun için kabul edilebilir bir erkeğim, o zaman yanaşayım, belki yine çıkarız".
karşına başka bir kız çıksa ve o da seni kabul edeceği garantisini verse anında bu kızı bırakırsın. ama etrafındaki hemen hiçbir kız bu garantiyi baştan vermeyeceği için, aslında çok daha uygun olarak düşündüğün kızlara yanaşıp risk almak yerine, garanti olarak gördüğün kıza yanaşıyorsun. hepimizin başına geliyor böyle şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
utopia said:

Çok ciddiyim.

bu yanlı cevabına çok kibar bir yanıt vereceğim selinciğim.
Kızlar aynı boku yemiyo mu sanki!!!!111

mod küfür etti, ban:/

banane arkadaşım, ben duruma göre yorumluyorum, aynı şeyi bir hatun yapmış olsa ona göre yazardım.

bunda da ciddiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...