Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 adamınbiri said: anket ciddi olsa şıkları şöyle olmalıydı İslam hristiyanlık musevilik deizim budizm ateizm diğer jedi code falan ne oluyo onu anlamadım ben açıkcası jedi code, bildigin din. hemde ciddi miktarda inananı olan bir din. sıklarda hundism'ın olmaması cok yanlıs mesela, dunyanın en buyuk ikinci dini sonucta, ismandan hiristyanlıktan ve musevilikten once gelmeliydi ustelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 eehuh adaminbiri kasitli mi yapti bilmiyorum ama Islam'in i buyuk digerlerinin ilk harf kucuk :P babannem yapardi bizim eve geldiginde, benim odada 3 kitap da var, gelir digerlerini alta koyar kurani en ust rafa koyardi ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Tarvuizm de yok, ama biz aglamiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 underground din olmanın tadı başkadır eminim. yov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Niye odanda üç kitap da var? Bence irdeleyelim diye yazmış. İrdeliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 dom, cons sen ben falan bi kordonda toplanip tarvunizm ayini mi yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Yok yapmam ben koridor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 axedice said: Niye odanda üç kitap da var? Bence irdeleyelim diye yazmış. İrdeliyorum.offspec libram abi, dursun ne zarari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 biz cumartesi ya da pazarlari yapiyoruz genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 pazar olmaz yarin olur, olm cok gec haber verdiniz lan yetebilirsem gelicem haber de vermediniz gerci ben zorla ogrendim sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 sen izmir'de misin ki sevgili Penth? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 19 unda izmire gelicem ayarlayalım bişiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 cumartesi geceleri, barlarda cıtırları kıtırdatcagınıza gidin ayyenayyo ayyenayyo ayinmi yapıyosunuz. yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 nasil bir ayin oldugunu nereden bilebilirsin ki, a be cuce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ahtapot falan varmış işte, sonra rakı balık falandır herhal. izmirde kıazrtıyomunuz agtapotu toksa salatamı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 kalamar yemek ve soda icmek yasak zaten tarvuizm'de. onun disinda kutsal gunler haricinde ne yedigine pek karisilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Cuce said: ahtapot falan varmış işte, sonra rakı balık falandır herhal. izmirde kıazrtıyomunuz agtapotu toksa salatamı direk. Off rakı balık çekti canım. Rakı meze daha doğrusu. Lan bi dahaki paticik buluşmasını böyle bi formatta mı yapsak boğazda rakı meze? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 aaa siz kutsal hayvanı yiyip, bedeninizle tanrınızı bir etmiyor musunuz, kutsallıygı ruhunusu sey etmiyo musunuz. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 olmaz oyle sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hava ısınınca, bi tarafta galata kulesi diger tarafta butun bogaz tarihi yarım ada, cillop gibi terasta size mangalda balık yapıyım ben. yapıyımki mutlu olun. emi axedice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 neden olmazki bence olur. hatta olmaması ahtopota ayıp. mesela sen son super azınla kus tutuyo olsan, ama sana deselerki "sen bızım icin cok degerlisin artık agzınla kus tutmıycaksın" kotu hissetmezmisin? dunya ıcın yapabilecegin herseyi yapamıyotmus gibi hissetmezmisin. işte ahtopotta boyle hissediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ahtapot dunyada en iyi yenen hayvan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 en iyimi bilmiyorum ama baya guzel yenen bir hayvan oldugunu soyliyebilirim. tabi senın hic yemedigini tahmin ediyorum, tadı sey gibi. fındık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 tovbe, tovbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar