dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 kafasi guzelken foruma topic acanlardan olmak istedim evet. hem moralim bozuk hem sarhosum en yakin arkadasimin doom gununde 2 saat tuvalette agladim TESEKKURLER TURLIYE. gg paticik, take me sweet death.
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bişeler yazsaniza. saat daha 1
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 http://img398.imageshack.us/img398/650/spa0217ok1.jpg
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bişeler ıyk kendimden iğrendim eööö... kişisele alalım desem dayak yerim dimi? :P
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Selam. Bu tuvalette ağladım şey gibi olmuş karanlıkta gitar çaldım. Bi ayıl da öyle dalga geçelim zuahahaha. Şimdi tadı çıkmaz.
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 yaaa cok banalsiniz lan orc arkadaslara KES yapistirir misin plx.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 tuvalette neden ağladınki delikanlı gibi herkesin içinde ağlaman gerekirdi
viole Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sevdiğin cocugu başka biriyle dans ederken veya bbaşka bişi yaparkenmi gördün nedir böyle tuvalete kapanıp aglamalar
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ya o kisima ne takiliyosun ya onemli olan ic guzellik. ha klozette aglamissin ha masada. bu noktada lame'e bagliyosunuz.
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 viole said: sevdiğin cocugu başka biriyle dans ederken veya bbaşka bişi yaparkenmi gördün nedir böyle tuvalete kapanıp aglamalar yok maria mercedes.
viole Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 oo sen böle ters cevap verirsen aglarsın tabi biz nasıl yaklaşıyoruz sen .. alla alla ver mesajlarımı gidiyorum ben
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 west bank'ta içenler derneği kurucu üyesi..
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 dory said: viole said: sevdiğin cocugu başka biriyle dans ederken veya bbaşka bişi yaparkenmi gördün nedir böyle tuvalete kapanıp aglamalar yok maria mercedes. AHAHHHAH
cado Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 burtonesk said: dory said: viole said: sevdiğin cocugu başka biriyle dans ederken veya bbaşka bişi yaparkenmi gördün nedir böyle tuvalete kapanıp aglamalar yok maria mercedes. AHAHHHAHtuvalette tuvalet kağıdımı bitmişti?
viole Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 cado said: burtonesk said: dory said: viole said: sevdiğin cocugu başka biriyle dans ederken veya bbaşka bişi yaparkenmi gördün nedir böyle tuvalete kapanıp aglamalar yok maria mercedes. AHAHHHAHtuvalette tuvalet kağıdımı bitmişti? bence sular kesikti
Öne çıkan mesajlar