nedanko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 sorunu tam anlayamadim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Kendi sistemimde okulun ağına farklı dns'ler, static ipler, arkadışımın evindekine farklıları, kendi evimdekine farklı, ailemin evindekine farklı atayabiliyorum. Windows'da sadece tek bir DNS, statix ip belirleyebiliyorum, bu her ağda çalışmaya çalışıyor. Ben m birşey beceremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ha ekstra ip dns seyden ekleniyo galiba.. komut satirindan eklemistim ben ip 250 tane batch scriptle ama network connections -> interface sag tik properties -> ipv4 cift klik (ya da tcp/ip idi galiba windows xp de ikisinden biri -> ondan sonra advanced e tikla, onlar degil mi aradiklarin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Evet ama onu yapınca tüm bağlantılar için geçerli oluyor. Ben her ağa farklı ayar yapmak istiyorum. Annem bilgisayarını her taşıdığında oradan tekrar ayarlamasın. Linux'de şu programı kullanıyorum: http://www.redsend.org/wp-content/uploads/2007/11/wicd134.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 hmm boyle bisi ilk defa gordum, mantikli ama.. soyle bisi buldum bu degil mi http://www.snapfiles.com/get/netsetman.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Budur işte. Teşekkürler. Windows 7'ye böyle birşey kesin lazım artık. Niye koymaz anlamıyorum Microsoft, çok zor değildir her halde. Bir de clipbord manager bulsam tam olacak bunun gibi: http://christianebbo.interfree.it/parcellite-history.png Parcellite gibisi yok ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ms office in yaninda geliyor da hic gerek duymadim hayatimda boyle biseye.. bir tek post it gibi seyler isime yariyo, onun icinde google desktop i kullaniyorum.. google a her girdigimde karsimda.. google notebook da denedim ama kullanilmiyo.. kullanisli degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Belki de ekonomi okuduğum ve ekonomi tarihinde uzmanlaşmaya çaıştıımdandır, Parcellite'de Google Notebook'da aşrı işimi yarıyor. Araştırma olayları. Cross referencing falan yaparken değer biçilemez oluyorlar. Özellikle Parcellite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Gerge, aradigin programin ismi NetSetMan. Ben de onu kullaniyorum, bin tane farkli networke baglanip da benim gibi unutkan adamlar icin birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 nedanko said: haha sharky, artik windows seni karadelik gibi cekecek. seviceksin anlaminda degilde desktop olayini unutursun yavas yavas.. desktop da 2-3 senedir kullanmiyorum linux u mesela bi cok seyi sor hatirlamam, windows da gozun kapali yaparsin.. ki ben japonca windows da ince ayarlar yapmistim o kadar ezberlemisim windows u. desktop anlaminda 20-30 kat fark var bilgimde benim ornegin.. benim ki de zorunluluktan baslamisti senin gibi ondan diyorum.. Zaten belirli bir suredir zorunlu MS kullaniyorum :) Hatta bayaa uzun bir suredir. Su son KDE ye bakmakla yetindim mesela bu karadelik mevzusu yuzunden. Netekim hala sevemedim, hani senin gibi oo lan bak bu da varmis bu amcalarda olmadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ben de dedim ya seveceksin anlaminda degil diye.. ki vista kullaniyorum su an mesela, vista berbat bi isletim sistemi.. nedanko said: 64 bitini uzunca bir suredir kullaniyorum ve farkettim ki Vista cok dingil bi isletim sistemi. Kullanicisini dingil zannettiginden, full buggy oldugundan, dingillikte sinir tanimayan isletim sistemleri dernegi uyeligine kabul edilmistir nazarimda.. ama ogrenmeden de olmuyor tabii, sorun ciktiginda duzeltebilmek gerekir, o da seni power user yapiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Zaten yeterince farkli sey ogreniyorum her gun, Vistasi eksik kalsin. MS urunlerine bir daha hayatim boyunca destek vermek istemiyorum. ( Evet anasini satim, bir ara Windows 2003 adminlik te yapmistim, dalga gecilmesin de.. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Vista'yı sevenler support grup kursa yeridir. -Hi. My name is Jeff, and I am a Vista user - *clap, clap, clap...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Hahahahahahahaha Oldurdun beni gulmekten ya.. Hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Görselliği hoşuma gitmiyor ben klasik istiyorum : ) o yüzden Win Serv 2003 daha iyi gerci kendim icin en uygun olanı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 sadece meraktan , ve gayet yüzeysel şekilde bakmak için indirip denemeyi düşünüyorum 7'yi.. 40 gblık alan yeterli olur mu "düzgün" kullanım için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 7 yi yüklemedim ama vistadan maks. 1 gb fazla yer kapladığını varsayarak söylüyorum: yeter de artar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 1.5 GB lik yer kapladi W7 kurulumdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 standart kullanıcı olarak ilk izlenimim oldukça güzel olduğu yönünde. driver yükleme derdi olmaması çok hoşuma gitti , açılış/kapanış hızı da gayet iyi. libraries özelliği güzel olmuş , ama tam becerememiş gibi geldi bana microsoft , picasadaki gibi eklediğimiz klasörleri güncelliyorsa harika olur. nasıl quick lunch ekleyebileceğimi bilen var mı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hala downloadla uğraşıyorum ama sormak istediklerim var kullanımış olanlara şimdi laptop a yüklemiş olan kimse varmı driverların tanınmaması mesela webcam yada wireless gibi boyle bi sorun yasıyan varmı bide beta sürümü olduğu için güvenlik problemleri çokmudur? firewall gibi yada başka güvenlik önlemleri gibi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 tunch said: ...ilk izlenimim oldukça güzel olduğu yönünde. driver yükleme derdi olmaması çok hoşuma gitti , açılış/kapanış hızı da gayet iyi... ...libraries özelliği güzel olmuş... ...nasıl quick lunch ekle... MacOS mu yükledin sen yanlışlıkla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bf2 yükledim, cd takılı, hala cd istiyor ya kafayı yicem :S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 GERGE said: Vista'yı sevenler support grup kursa yeridir. -Hi. My name is Jeff, and I am a Vista user - *clap, clap, clap...* ben de seviyorum! (sanırım driver yüzünden oynadığım oyunda xpden daha yüksek fps alabiliyordum ve bu yüzden vistaya geçtim) ayrıca kullandığım sistemin güçlü olmakla alakası olmasa da xpden daha stabil çalışıyordu vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 seviyorum diyemem ama sorun yasamadim vistayla, OSle duygusal iliski kurmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 aquila said: OSle duygusal iliski kurmuyorum. (tu)çok makul bende de bir güncel olma, hiç yoktan deneme tutkusu var. Final sınavlarının bitmesinin ardından Win7 kuracağım büyük ihtimalle. Şu an bir tek bilgisayarım olduğundan her an çalışır halde tutmak istiyorum ve hiçbir şeyle uğraşmak istemiyorum. Ama vista driverları falan kullanan daha hafif bir sistemse bu betadan çok memnun kalırım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar