spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Jahrein said: pff hödük olunur da bu kadar olunmaz diyorum :D Sözlerinde daha dikkatli olmanı tavsiye ediyorum. Hiçkimse yapılan şakalara karşın senin bu hakaretlerini okumak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Kimsenin avukatlığını yapmakla hükümlü değilim. Kendim rahatsız oldum senin saçma tavırlarından. Hakaret içerikli msg lar atıp yapılan eleştirilerede çocukça cevaplar veren kişiler Kanımca benimle değil, Forum yönetimiyle muhatap olmalılar. Üslubunu değiştirip değiştirmemek senin elinde, Bu şekilde bir yere varabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Baktın cevaplardan rahatsız oldun şikayet edebiliosun sanırım yöneticilere. Bir de yükümlü olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Ettim zaten, Bi uyarayım arkadaşı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 allah kimseyi cahil etmesin arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Yalnız çok güzel vuruyo hatun :) Aynı şekil erkeğe vurcak, onun bi counter'ı olur dadından yinmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha gozlerim aciyo gozluk tak evde takiyom zaten komedi filmlerinde yok lan boyle dayak sahnesi apuahuahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bulgaristanlı bu kızlar trakya tarafından işte :) napravu falan diyo arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 komik değil bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Bunun bi amerikan versiyonu olmasi lazim, Bi grup kiz arkadaslarinin agzini burnunu dagitiyodu. Hatirlayna varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Ben bi alıntı yapmak istiyorum ekşi'den, said: şiddetin şiveden ötürü bu denli hoş görülmesi, ekşi sözlükte uğruna naatlar dizilecek hale getirilmesi ilginç tabi. prim verin bu gerizekalılara, ahahah bak çok komik diye sağa sola saçın, çok gülün ya bi de sonunda tokalaşıyor diyerek ona buna izletin yarın bir gün de güzel ve enteresan şiveli bir arkadaş belanızı s**erken ben memnuniyetle çekim yaparım. bir de şu cep telefonuna kamera koyan adam şimdi neler düşünüyordur merak içerisindeyim, hayatımızı siktin be adam farkında olmadan... Öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 yav said: komik değil bence ya bir haftadır feysbukda goruyorum ve ben gulemiyorum herkes guluyor anlayamıyorum diyordum.bugun bi erkek arkadaas.sonuna kadar izleyemedim bile dedi,rahatladım.nasıl bir eglence anlayışı ki bu.tamam sive belki cok komik geliyordur kimine,ama bildiğin şiddet izliorsun bir yandan. anlayamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 sevgili irinciğim belki de şundandır. kendi adıma konuşayım. mahallede büyüdüm. çocuklar da benden hep büyüktü civardakiler. o tip tartaklanmaya günaşırı maruz kaldım :) şiddet falan değil o kadarı bana göre . İşte bu noktada videoyu aldı kişiden kişiye değişiyor. o yüzden. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 video acilmiyor? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ben sokakta dalaşan kedileri bile ayıran insanın dinan.o derece dayanamıyorum hırgüre.dediğin gibi alışmak meselesi olabilir belki de. you win. alt ettin olm beni tum patinin gozu onunde.sorunlu kişiliğimi meydana serdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 kibris sivesi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bulgaristandan kibrisa goc etmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ya bu video bana aşırı anlamsız geliyor sadece bana mı geliyor anlayamadım. face'te de bi meretmiş gibi forward manyağı oldu video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 kıprıs şivesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 kıbrıs tv ye 20312 kat daha çok güldüm izn varsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 gel dov baboli ya, kipris bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Kıbrıs şivesi olmasa bile artık öyle oldu Jahrein :D Yapçak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abi bi insanın bi insanı dövmesinin nesi komik niye bu kadar olay oldu bu video anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yav said: komik değil bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bencede komik değil izlerken gülmedim ama ilgi çekici.ortamda kavga eden 2 kız ve degişik şive. komik değil ama yok şiddet içerikli nasıl izliosunuz diyenler bana garip geldi.şiddetinde bi şiddeti var.bu nedir ki yani.okul hayatlarımız boyunca ettiğimiz en ufak kavga kadar bile değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar