FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Arthası kesmek için yılladır takip ediyorlar zaten :D, yakalarlarsa kesicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ahaha freemon cok güldüm valla allahta sen güldürsür yerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 guild ana sayfadada 1st killden sonra "followers of arthas betrayed to him" gibi bisi olur heral :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 lan aklima geldi bi bakim dedim konusu var mi diye ahahahah bu dagildiginda n&l filan kurulduydu gunde 71 saat oynadigimiz xavius yillari piiiuuuuuvvvvvv asir gecmis gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Güzel zamanlardı. Ama çok haksızlık var dı be son dönemde :) Karam oynuyorsa Aldığı TF ile guildin mt sini çıkartmıştı guildden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 karam dediğin adam iyiydi hoştu sonradan altına sıçtı ağzına ağzına vurucan kürekle foa onun yüzünden dağıldı desem yeridir her konuda zırvalarıyla meşhurdur aslında bi bakıma da iyi oldu dağıldığı kafa dengi adamlarla kalmıştık raadlamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Marquezetto said: karam dediğin adam iyiydi hoştu sonradan altına sıçtı ağzına ağzına vurucan kürekle foa onun yüzünden dağıldı desem yeridir her konuda zırvalarıyla meşhurdur aslında bi bakıma da iyi oldu dağıldığı kafa dengi adamlarla kalmıştık raadlamıştık Doğru söyledin. Karam yaşça büyük birisiydi. Oyunu pek bilmiyordu. İlk dönemlerde beraberdim. Sonradan eski tayfa komple bencilleşti. DKP si yüksek adamı almazdı class lider raide ki item ona gelsin :) Neyse çok fazla drama çıkar foa'dan. Geçmişe mazi diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 adam ben reel parayla tf quest itemlarını çoktan aldım diyip almıştı ilk düşen binding'i, sonrası kaos. yeav çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 pattisliborek said: adam ben reel parayla tf quest itemlarını çoktan aldım diyip almıştı ilk düşen binding'i, sonrası kaos. yeav çocuklar. O raidi hatırlarım. Yaşıyormudur hala karam acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Çok ah aldığı kesin dsafasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 pattisliborek said: Çok ah aldığı kesin dsafasf. Elinde tf ile can versin.. :) Dünya malı dünyada kalır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar