yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesela bi tane velet var küfredip spamlayıp duruyor. Ben bunu nası şikayet ederim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 özür dilerim abi şikayet etme küfretmem bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 komik değil her gün binlerce insan küfrediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bana mixer lazım.. bi kaç günlüğüne söz bişey olmadan geri getircem la 8 kanallı bişey bile olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Shoutboxına spam yapıyorsa silebilirsin zaten. Eğer ciddi harassment varsa mail atılıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ver nickini spamleyelim biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Griswold said: Shoutboxına spam yapıyorsa silebilirsin zaten. Eğer ciddi harassment varsa mail atılıyor diye biliyorum. sildim ve engelledim şatbaksımı başkalarına. orası problem değil de uyuz oldum işte o yüzden :D ya aslında canı nette eğlence isteyen 3 kişiye karşı tek kişi ağız dalaşına girmiş bulundum. daha doğrusu ilk önce elemanın biri public biyerde ayarımsı bişi dedi. ben de bunun şatbaksına 'çok komiksin dostum' felan yazdım. sora orda başka bi tip karıştı 'mevzu mu var' diye, üstüne bu eleman da 'yok bırak gitme çocuğun üstüne' deyince ben de bulaşmaya başladım. Ama seviyeli seviyeli yani :P Başlarda eğlenceliydi de sonra çok sıktılar arkadaş falan topladılar. Blogumdan girdiler profil fotomdan çıktılar, ezik ezik küfürler homoseksuel yapmacalar falan. Ben baş edebildiğim kadar ediyodum aşağıdan alıp dalga geçerek falan da işte onlar kadar çirkinleşemeyeceğim için kapattım kendimi sdf arada bi ton küfür ss'i aldım işe yarar belki falan diye.. spamlamak isterseniz vereyim yani iyi eğlence olur ama kötü sarıyolar sonra, paticik olarak bir olmamız gerek :D ya da boşverin, boş işler epey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 böyle yazınca da ben kaşınmışım gibi oldu da.. yok öyle bişi=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 moda soyluyosun mesajı gosteriyosun, ama sen gostermeden o silebiir falan, ss al linkle bişi yap ozman ucuruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar