mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu gece eskiden varolan midi dinleme alışkanlığım hortladı bir wav dosyası ararken. Bu midiler çok keyifli hele tv programlarının ki ayrı bir keyif. Bulduğum bazı midi siteleri bunlar ama tabi ki daha detaylı bilenler paylaşabilir :) Yüksek kalite ve hoş bir koleksiyonu var çok ufak bir tv midi arşivi 30 40 tane var bayağı geniş bir müzik wav arşivi, türlere göre ayrılmış. çeşitli alanlarla ilgili bir rehber ama biz midi kısmından yaktık filmlerle ilgili bir wav sitesi geniş bir arşiv, unutulmayan konuşmalar var braveheart taki freedom konuşması gibi Gezdikçe eklerim daha da ama en son site gerçekten iyi sons of scotland I'm william Wallace william wallace is 7 feet tall yeah killed man by hundred if he would be here.....[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 çok güzel.. bir de oyun midileri olan bi site biliyordum çok sene önce midi hastalığına tutulmuştum da araştırmıştım.. güzel şeyler vardı orda..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 midleri uygun formatta cep telefonuna nasıl aktarabiliriz bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Infrared, kablo, GPRS, vb. Nokia'lar da program gerekmiyor ama diğerlerini bilmiyorum. Program olmadan gönderemiyorsan mobil dosya düzenleme programları var PC Suite gibi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar