SimasheR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ya şu ADSL olayı özelleşecekti superonline mynet sabancı vs internet erişimi sağlıyacakları. ama lisans mı ne bekliyuolardı. ne oldu bu gelişmeler bilgisi olan varmı. ne zaman başlıyacaklar servis vermeye!? ve ttnet mi sabancımı mynet mi superonline mı daa ii olur sizce!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Walla ben baswurmustum hepsıne mynet ıle superden mail geldı kaclık ıstıosunuz dıe en fazla 512 werebılıolar ama ben tt den aldıgım ıcın ıptal ettım bence cok fark olucagını sanmam cunkı altyapı yıne telecom ^^[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 valla tokyodaki gibi 30 dolara 10mbit internet sağlayan bi firma olsun yeter bana.. köpeği bilem olurum o firmanın[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Mayıs 2004 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkoyun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 merhabalar bende adsl cektırmeyı dusunuyorum 1024 yada 2048 hatları nasıl acaba? türkiye omurga cıkısları Türk telekom zaten fark eden bisi olmaz sanıyorum mynet superonline vs ttnet veriyor [signature][hline] Turk Oyun Inc. Online Gaming Hizmette Kalite www.TurkOyun.Org [Bu mesaj Turkoyun tarafından 12 Mayıs 2004 08:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar