Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Why you should never put your picture on the Internet ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Harika[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
illa ki sinir bozucu birileri çıkar ya işte o benim.Abi bunlar eski be ben 1 yıl öncede görmüştüm :Pp
çok güzel hatta harika perfect neyse böyle uzar gider.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
bu çocuk ilerde intikamını fln alırsa fena olur[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
bence ilk foto çekilirken çocuk ztn çekeni dövmek için arkasını fln dönmüş bakışa baksana...[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
looooll...
birilerine göndermiştim linki, onun tespitini açıklıyorum.
arkadaşımızın marifetleri sınırlı diil, "pek acayip" şeylere çıkan gizli linkler var içerde. ehehe...
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 11 Mayıs 2004 14:08 tarihinde demiş ki:
Ya bence intikam alınacak bir durum yok yani bazıları komik bazılar sevimli olmush...
Abartılmadığı sürece
Gülüp geçmek gerek =o)

Çocuğun yerinde senin olduğunu düşün. Misal kafanı Sumo güreşçisine monte ediyolar. Gülüp geçer miydin? (Kendini çocuğun yerine koy)[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
  • Yeni Oluştur...