DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 burtonesk said: sürpriz ikram belli oldu. başka bi süpriz daha war onu da bilene gece masraflar benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 kendini pişir, kendini ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 masalara kons? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 komodo ejderi mi getireceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Fly said: bu arada afişlere noldu asıl onu merak ediyordum hm ? guzel bi noktaya değindin, afişi yarın postlayacam buraya, GKgokhan ın çalışması kadar olmasa da idare eder işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: burtonesk said: sürpriz ikram belli oldu. başka bi süpriz daha war onu da bilene gece masraflar benden :) şş war moda geçmeden konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Ahahahha evet bi de afişi vardı di mi bunun? Netim çok yavaş biriniz buraya postlasanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 1. sex on the beach bardak bardak verecek halleri yok shot ikram verıyorlardır, ki bardakla verse bile maliyeti yokki sex on the beach'in neredeyse. o 5ytl hayli hayli çıkartır zaten. Ayrıca hiç sevmıyorm böyle parti'ye değilde beleş'ine giden adamları. lafım sana da. 2. dragon_slayer, giriş parasını çok düşük tutmuşsunuz bu sefer içerde içkiyi yüksek tutcaksınız, içki satamadıgınız için para kazanamayacaksınız. dengesiz olmuş. Giriş parası'nı ön masraflarını tahmini katılımcı sayısına bölerek alın. mesela 5 milyar masraf yaptınız, 200 kişi hedef. Kişi başı rakam 25ytl +1 içki ikram. Böylece içerde patlama şansınız olmaz, patlama olacağıda daha organizasyon başlamadan belli olur zaten ona göre içerde işletme stratejisi kurabılrısınız. ya da giriş fiyatını yüksek tutacaksın, içkileri sınırsız yahut çok ucuz vereceksin. ama giriş yüksek paralı olacağı için ya konsept parti yapıp alternoları toplayacaksın ya da mekanda olsun üründe olsun kaliteyi ön planda tutup burjuvaya çalışcaksınız. 3. Bu tarz reklam topicleri bildiğim kadarıyla yasak? ben o sebeple açmıyorum. Yasak değilse bende discorium-sapphire-mori&champagne'de işletme yapıyorum. Oralardaki partiler için topic açıcam. (Sitem değil bu mesaj, yasak diye biliyordum açmıyordum.) İstanbul'da olduğum için sadece başarılar dileğiyle katılabiliyorum. Umarım sorun çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 voys, saol verdiğin bilgiler için. normal de ankara standartlarına göre pahalı bi yer salata, fiyatlarda biraz indirip yaptırdık. bi sorun çıkmaz umarım dediklerin gibi :) böyle reklamlar yasaksa çok özür diliyorum, kilidi vurun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 kıyamam lan vurmayın kilidi : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 rock bar değil mi abi burası? bılmıyorum ondan soruyorum. bi de yasak olup olmadıgını bende bılmıyorum işte soruyorum. diilse bana da yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 salata rock bar değildi diye hatırlıyorum, restoran falan ağırlıklı bar gibi bir yerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 değil de overall basar buraya artık. çok daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 rock bar deil. galeri overall basarmı ??? yazık.. çok yazık.. :D edit : ankarada ünlülerin en çok sahne aldığı bar diyelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 said: 3. Bu tarz reklam topicleri bildiğim kadarıyla yasak? ben o sebeple açmıyorum. Yasak değilse bende discorium-sapphire-mori&champagne'de işletme yapıyorum. Oralardaki partiler için topic açıcam. (Sitem değil bu mesaj, yasak diye biliyordum açmıyordum.) admin ve mod'lara girişte ve içeride bazı güzellikler yaparsanız yasak masak olmaz.. gerçi var mı böle bişi ben de bilmiyorum ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: rock bar deil. galeri overall basarmı ??? yazık.. çok yazık.. :D DRaGoN_SLaYeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 hakan altun diye birinin çıkmışlığı bulunan yer ne kadar iyi olabilir? en azından bence iyi değil. overall neresi bilmiyorum ama laraken basar diyorsa basıyordur dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 efendim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ya abi zaten finaller bitio diye parti mi yapılır allasen? hayatımda duymadım. ulan birinin bitio birinin bitmio : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 burtonesk said: hakan altun diye birinin çıkmışlığı bulunan yer ne kadar iyi olabilir? en azından bence iyi değil. overall neresi bilmiyorum ama laraken basar diyorsa basıyordur dsfg. sen sevmiyorsun diye o adamı çıkaran bar kötü mü oluyor? :) ben de sevmiyorum ama seveni çok, arz-talep meselesi :S hakan altun u geçtim bu cuma fatih ürek çıkıyor :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 kötü oluyor tabi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 laraken gusel kardeşim bari daha fazla konuşup kendini batırma :) önce overall basar dedin, şimdi finaller bitti diye parti mi yapılır diyosun :D anlamıyosan konuşma abicim, trollük yaparken bilmişlik taslamak da neymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 aa deli lan bu : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 beyaz gömleklinin dansına dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 bu arada mekana kötü demiyorum, sadece fotoğraflara bakarken çok komik olanlara rastladım, koyuyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar