Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

after the finals party @salata

DRaGoN_SLaYeR

Öne çıkan mesajlar

1. sex on the beach bardak bardak verecek halleri yok shot ikram verıyorlardır, ki bardakla verse bile maliyeti yokki sex on the beach'in neredeyse. o 5ytl hayli hayli çıkartır zaten. Ayrıca hiç sevmıyorm böyle parti'ye değilde beleş'ine giden adamları. lafım sana da.

2. dragon_slayer, giriş parasını çok düşük tutmuşsunuz bu sefer içerde içkiyi yüksek tutcaksınız, içki satamadıgınız için para kazanamayacaksınız. dengesiz olmuş. Giriş parası'nı ön masraflarını tahmini katılımcı sayısına bölerek alın. mesela 5 milyar masraf yaptınız, 200 kişi hedef. Kişi başı rakam 25ytl +1 içki ikram. Böylece içerde patlama şansınız olmaz, patlama olacağıda daha organizasyon başlamadan belli olur zaten ona göre içerde işletme stratejisi kurabılrısınız.
ya da giriş fiyatını yüksek tutacaksın, içkileri sınırsız yahut çok ucuz vereceksin. ama giriş yüksek paralı olacağı için ya konsept parti yapıp alternoları toplayacaksın ya da mekanda olsun üründe olsun kaliteyi ön planda tutup burjuvaya çalışcaksınız.

3. Bu tarz reklam topicleri bildiğim kadarıyla yasak? ben o sebeple açmıyorum. Yasak değilse bende discorium-sapphire-mori&champagne'de işletme yapıyorum. Oralardaki partiler için topic açıcam. (Sitem değil bu mesaj, yasak diye biliyordum açmıyordum.)

İstanbul'da olduğum için sadece başarılar dileğiyle katılabiliyorum. Umarım sorun çıkmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
3. Bu tarz reklam topicleri bildiğim kadarıyla yasak? ben o sebeple açmıyorum. Yasak değilse bende discorium-sapphire-mori&champagne'de işletme yapıyorum. Oralardaki partiler için topic açıcam. (Sitem değil bu mesaj, yasak diye biliyordum açmıyordum.)

admin ve mod'lara girişte ve içeride bazı güzellikler yaparsanız yasak masak olmaz..

gerçi var mı böle bişi ben de bilmiyorum ha?
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:
hakan altun diye birinin çıkmışlığı bulunan yer ne kadar iyi olabilir? en azından bence iyi değil.
overall neresi bilmiyorum ama laraken basar diyorsa basıyordur dsfg.

sen sevmiyorsun diye o adamı çıkaran bar kötü mü oluyor? :) ben de sevmiyorum ama seveni çok, arz-talep meselesi :S

hakan altun u geçtim bu cuma fatih ürek çıkıyor :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...