Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Earthrise, Uzayda Darkfall?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar efendim. Beta teste acilmis yeni bir oyun var ufukta... Earthrise adresinden ulasmak mumkundur.

Anladigim kadari ile UO gibi skill based ve sandbox bir oyun olacak. Ama sci fi ortamda. Denemeye degebilir, haberiniz olsun dedim :)
Mesaj tarihi:
valla betaya kaydoldum ve oyundan ne bekliyorsun bölümüne uzay gemilerini kendimiz yönetelim freespace ve freelancerda olduğu gibi dedim ama ss'lere baktımda uzay gemisi durumu yok galiba. belkide yapımcılara müthiş bi fikir sundum bellimi olur
Mesaj tarihi:
Bu oyun çıkana kadar eve online'a ambulation gelir zaten.
Mesaj tarihi:
oyun uzayda gecmiyormus sdfg... sci fi settingmis, dunyada falan geciyormus ahah, hikayesini simdi okudum da. 3. Dunya savasi olmusmus sonra da insanlik cok ilerlemis, iste klonlama ve nanotechle olumsuz olmus, ama gel gor ki totalaryan bir yonetim var ve kimin yasayip yasamayacagina karar veriyormus falan filan isyancilar varmis, bi de olmayanlar. ole geyik.
Mesaj tarihi:
darkfalldan önce çıkarsa gülmekten yarılırım.
Mesaj tarihi:
uzay gemisi olmadan sfi-ci olurmu yaw
vence sacma birsey diyer yandan o oyun cikana kadar eve online gelismes nerflerle nerflerle iyicene cekılmez bi hal alir
Mesaj tarihi:
baya güzel gözüküyo kaydoldum betaya bakalım kabul edicekler mi
Mesaj tarihi:
Eeheuh umut taciri Azmo

Bulgar oyunu. Bir senedir falan ortada. Daha çoook var buna.
Mesaj tarihi:
bulgarmi? vaybe bi biz haric (sfi-ci) butun balkanlar mmo isinde basardi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
biraz anarchy online havası var. nanoteknoloji, omni-clan davasına benzer totaliter rejim altında rejimciler ve isyancılar, uzay teknolojisiyle yerde oyun gibi... zararı yok tabi benzesin. AO da güzeldi zaten. ao skill destekli level sistemi kullanıyordu. eğer bu oyun level olayını komple kaldırırsa hoş olur, denenebilir.
  • Yeni Oluştur...