Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Selamlar efendim. Beta teste acilmis yeni bir oyun var ufukta... Earthrise adresinden ulasmak mumkundur. Anladigim kadari ile UO gibi skill based ve sandbox bir oyun olacak. Ama sci fi ortamda. Denemeye degebilir, haberiniz olsun dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 darkfallu hallettikte, uzaylisi kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aquila said: darkfallu hallettikte, uzaylisi kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aquila said: darkfallu hallettikte, uzaylisi kaldi. benim gorevim bilgi vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Sparkcaster said: aquila said: darkfallu hallettikte, uzaylisi kaldi. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bilgi vermek te yanlismis. Bir admin veya mod kitlesin. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Azmodai said: bilgi vermek te yanlismis. Bir admin veya mod kitlesin. :/ vertabi bilgi ver simdi uzaygemileri varmi yoksa uyduruk bi uzak dogu oynumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 valla betaya kaydoldum ve oyundan ne bekliyorsun bölümüne uzay gemilerini kendimiz yönetelim freespace ve freelancerda olduğu gibi dedim ama ss'lere baktımda uzay gemisi durumu yok galiba. belkide yapımcılara müthiş bi fikir sundum bellimi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sağol bilgi için bap +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Bu oyun çıkana kadar eve online'a ambulation gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 oyun uzayda gecmiyormus sdfg... sci fi settingmis, dunyada falan geciyormus ahah, hikayesini simdi okudum da. 3. Dunya savasi olmusmus sonra da insanlik cok ilerlemis, iste klonlama ve nanotechle olumsuz olmus, ama gel gor ki totalaryan bir yonetim var ve kimin yasayip yasamayacagina karar veriyormus falan filan isyancilar varmis, bi de olmayanlar. ole geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 saol bı bakayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 darkfalldan önce çıkarsa gülmekten yarılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 uzay gemisi olmadan sfi-ci olurmu yaw vence sacma birsey diyer yandan o oyun cikana kadar eve online gelismes nerflerle nerflerle iyicene cekılmez bi hal alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 baya güzel gözüküyo kaydoldum betaya bakalım kabul edicekler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Eeheuh umut taciri Azmo Bulgar oyunu. Bir senedir falan ortada. Daha çoook var buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 bulgarmi? vaybe bi biz haric (sfi-ci) butun balkanlar mmo isinde basardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 basardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 çıkardı diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ya EVE ONLINE varken ne biliim tabi bakmadım oyuna da öle gemi yerine tek bi adam yönetsiosan güzel olabilri tabi, fakat DARKFALL GELSIN! SATMAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ne eve online i eve online cok yetersiz soyle hem gezegenli hem uzayli ve yuksek fps li bi mmorpg lazim ve ne yazikki 2011 den once cikmicak (tabi bu deyil su infirnitimi ne olan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Eve x senelik oyun yahu. Hiçbirşeye alternatif değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 benim hayalimdeki sci fi, guild gemi alacak üyeleride gemiyi yönetecek, silahları kontrol edicek, repair yapacak vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 herkezin hayali o bu yuzden eve suck ama en yakin umidimiz infinity online onun cikcaginida pek sanmiyorum firma boyutunu ascak bi projeye kalkismis ama ciksa 40-50gb olur ha boyutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 biraz anarchy online havası var. nanoteknoloji, omni-clan davasına benzer totaliter rejim altında rejimciler ve isyancılar, uzay teknolojisiyle yerde oyun gibi... zararı yok tabi benzesin. AO da güzeldi zaten. ao skill destekli level sistemi kullanıyordu. eğer bu oyun level olayını komple kaldırırsa hoş olur, denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar